možeš to zapržiti ili možeš staviti na virtualni cd-rom
Alcohol 120% ti ima virtualni cd uređaj i podržava bin/cue format
Pozdrav svima, skinuo sam sa rapidshare-a "Doom III Ressurection Of Evil", otpakirao ga i dobio slijedeće fajlove--"RoE-BIN file 757.638 kb", Crack folder i "RoE-CUE File 1kb u kojoj piše ovo: FILE "CD.bin" BINARY
REM ORIGINAL MEDIA-TYPE: CD
REM SESSION 01 ; Not supported by other applications (*)
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
REM MSF: 00:00:00 = LBA: 0
REM (*) SESSION directives are unfortunately not properly supported
REM 'out there'. IsoBuster however supports them !".
E sada, ima li koja dobra duša da mi objasni kako ću ja to snimiti, pokrenuti i ubijati beštije?
P.S. Fajlovi se otvaraju sa notepadom i ovo je pisalo na
rapidshare-u "Description: Just mount the iso file & crack (cf NFO)".
I još me zanima mogu li ja te fajlove snimiti na DVD a ne cd?
Unaprijed zahvaljujem i plaćam piće
možeš to zapržiti ili možeš staviti na virtualni cd-rom
Alcohol 120% ti ima virtualni cd uređaj i podržava bin/cue format
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ali admeon tool je jednostavniji za rukovanje a i imaš ga skoro na svakom bug cedejuIzvorno postao V3rt!g(o)
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Imam alcohol 120% ali jel mi možete objasniti postupak rada, kad uđem u alcohol, što dalje stisnuti, jel mogu snimat na dvd, itd? Puno hvala
Postupak mountanja:
Idi u my computer i nađi virtualni drive (alcoholov), klikni desni klik, odaberi mount image, sad nađi na disku gdje si extraktao te fajlove image i probaj ga mountati.
Ako ćeš pržiti na cd/dvd:
Uđi u alcohol i nađi s lijeve strane opciju "record image" ili "burn image" (neznam napamet). Odabereš taj file i dalje bi ti sve trebalo biti kao i obično prženje.. Ovo ti ovako napamet govorim, a valjda ćeš se snaći![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hvala na odgovoru ali događa mi se slijedeće: Kad odaberem file i pritisnem pokreni kaže mi čekam medij a unutra mi je prazni DVD?
Hoćeš ga spržiti znači? Jesi išao u alcoholu po onom postupku kako sam ti napisao u postu iznad?
Neznam zašto ti ga neće spržiti, nemam instaliran alcohol trenutno.. Pričekaj malo možda se javi netko tko ga ima..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ok, hvala puno, strpljiv sam ja![]()
probaj staviti prazni CD pošto ti image ima 700MB
Da, u tome je i bila stvar, samo što sam trebao stavit i cra*k sa fajlom, jel mogu staviti 2 fajla odjednom, image i cra*k?
Pošto cd nije ničim zaštičen, možeš jednostavno prekopirati cd na hard i ubaciti direktorij sa cr*ckom (provjeri dal ti bude sve stalo, makar, trebalo bi) i sve zajedno zapržiti
Uspio sam ali ne mogu ga instalirat jer mi traži doom 3 folder, i kad pokrenem instalaciju piše mi doom 3 expansion pack, što to znači?
Bookmarks