bilo bi joj puno pametnije da si stavi da sve podatke koje prima da ih odma sprema na karticu a ne da zaagusuje telefon s podacima
bilo bi joj puno pametnije da si stavi da sve podatke koje prima da ih odma sprema na karticu a ne da zaagusuje telefon s podacima
mogu li se mijenjati teme na 6230? sprobao sam si poslati s 6230i temu ali kad ju primi nemoze ju otvoriti i napise da je nepoznata datoteka...
tema se mora raspakirati, tako da ne možeš poslati temu sa moba koja je već raspakirana i instalirana. ali sa računala da, nadješ negdje zapakiranu(sa extenzijom nth), prebaciš ju na mob, pokreneš i raspakiraš.Izvorno postao hercvu
EDIT: evo sad sam tražio na zedge.net, i nema teme za 6230, samo za 6230i, tako da ne znam dal se može na 6230 mijenjat, tj. dal ima podršku.
a gdje se nalazi IR na 6230? mislim koji dio da okrenem kad saljem nekom?
Ispod zvučnika za zvono na desnoj strani mobitela na crnoj plastici koja iza pokriva kameru!!!Izvorno postao hercvu
To se nemože na 6230, tek kad primi file pita lokaciju za spremanje.. Glupo al eto..Izvorno postao master_slave
6230 - nula bodova :/ neidu teme na njuIzvorno postao zerobravo
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zato je 6230i bolji)
I skuplji![]()
Bookmarks