Ne treba ništa, sam taj paket je cijeli ilegalan tak da nemaš frke. Samo ga snimi na CD i bootaj s njega.
Ne treba ništa, sam taj paket je cijeli ilegalan tak da nemaš frke. Samo ga snimi na CD i bootaj s njega.
Valjda misliš legalan.Izvorno postao domy_os
Ne mislim jer nije legalan. Dosta programa s tog CD-a se treba kupit kad ih odvojeno skidaš. Autor je to sve crackao i pobaco na jedan CD.![]()
Da primjetio sam da ima dosta dobrih programa,a free je.Izvorno postao domy_os
Evo pokušao sam prvo popravit HDD Regeneratorom bad sektora, počne šrotati i stane, mislim da se zmrzne, jer ne radi num lock, nit Ctrl+alt+del, pa sam morao resetirat, zatim sam probao formatirati ga i cijelo vrijeme šrota, a progres je uvijek na 0%.
Neznam kaj da napravim više.
??![]()
Znači od podataka ništa, šteta. Ak imaš nešto po život važno na njemu, javi se Info-Labu ili Labu2000 da probaju spasit. Sljedeći potez ti je probat uć u recovery console i iz njega napravit još jedan popravak naredbom chkdsk x: /p /r gdje je x slovo particije. Ako ni to ne pali, pokušaj skinut Hitachi Drive Fitness Test i njime napravit zero fill format (briše apsolutno sve s diska zajedno s particijama i možda popravi bad sectore, ako su logički).
Gle nije nešto po život važno, gore mi je jedan projekt za Faks, drugo ima nešto muzike, za koju sam se dosta pomučio, i baš sam taj dan kad krepao želio ga malo očistit, defregmirat, posnimat važne stvari na dvd, ali evo da poludiš, a baš se toga dosta nakupilo.Izvorno postao domy_os
Našao sam na onom boot cd-u Surfice scan, skeniro disk ne dokraja, opet je stalno šrotalo i izbacivalo greške, oko 90 grešaka, onda sma prekino.Jako sporo ide.
Da prvo pitam koliko takve stvari traju za disk od 15GB jer meni je na nekom programu neznam ni sam kome, uglavnom s onot boot cd-a je pregledal/popravil 190 Mb za 4-5 sati, i onak praf se je zagrijal, pa kaj to tak sporo ide?
Ide sporo kad skenira jedan po jedan sektor. Meni je jedan disk od 160 GB pregledavao nekih 3 dana, još je bio ispravan što znači da nije stajao nigdje.
Ja bi se ipak odlučil za novi disk, a ovog ak popravim dobro, ak ne ne. Pogledal sam cijene, nisu tak skupi, ja bi se zadovoljil nekim Sata diskom 80 GB do 400 kn. ima ko neki prijedlog.
Recimo ovaj
HDD HITACHI 80 GB, serial ATA-II, 7.200 o/min., 8 MB cache
dođe 340 kn.
Bookmarks