= Citat = Izvorno postao zerobravo
Ekipa je sve rekla i objasnila, ja samo da popratim konkretnim sadržajem.

Homepage sa sadržajem

Download (63,83MB)
Da bezveze na skidam dial upom toliki file, da vas pitam bude li koristi iz toga.
Ja nisam mogo čekat, sjetio sam se da sam prije par godina skidao podatke s formatiranog diska nekim programom, pa sam ja probao formatirat disk, naime disk je podjeljen na dvije particije, pa sam imao ideju da sformatiram c->to je ta na kojoj imam podatke probao formatirati (Quick foramt), a ovu drugu koja je bila potpuno prazna isto formatirati ali full te na nju stavit Windowse, tako da mogu poslije sve skinuti s c particije, ako nije uništeno bad sektorima.
Problem je taj što nemogu formatirati ni jednu ni drugu particiju, samo šrota, nom stop.
I zašto mi nije na d particiji kod instalacije nije bilo vidljivo NTFS format, nego je bilo nepoznato, kao i za prvi, šta se to sve sjebe s bad sektorima?
I zašto mi kod početka instalacije gdje pita na koju particiju instalirati(iako još nisu formirane particije) ja odaberem drugu tj D disk, a on meni idde formatirat C disk, tako da uopče ne mogu na taj način formatirat D disk, Kad ne može formatirat C->samo šrota.
Ja mislim da je ideja dobra, samo ako budem mogo formatirat D disk, te na njega instalirat Windovse, a ako C bude samo Formatiran te ako na njega nebude ništa zapisano moči ču spasiti podatke sve, ako nije uništeno bed sektorima.
Bude li to još s tim Hd boot cd om šljakalo iako nije formatiranje uspjelo, nije me izbacilo, nego sam ja prekinuo nakon 2 sata čekanja i Šrotanja, progres je bio na nuli, a disk od 5GB bi trebalo sformatirat, iako šrota, jer mislim da to preskače.

Dakle što mi je činiti?