Onda ti ocito ne treba PDA...Izvorno postao Bronth
Onda ti ocito ne treba PDA...Izvorno postao Bronth
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Posjedujem 6630 i ako želiš symb onda s tim odelom nećeš fulat... Jedino je malo dizajn, kako kome... Meni je ful ok jer iskače iz mase mobitela... Dosta je brz i ima symb za koji postoji "brdo" aplikacija...
Frend ima E1000 i malo sam se igrao s njim... Iskreno, motorole mi nisu nešto, ali mob ima ful dobar displey i utor za kartice... Ostalo više manje standard... Definitvno 6630!![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da ti malo pomognem sa kratkim reviewom.
Imao sam oba mobitela tako da znam o čemu pričam.
Nokia 6630:
Dobra kamera, jebeno brza, hot swap, zamjenjiva maska,lagana, ako je baterija dobra traje 2-3 dana, symbian.milje programa, tako da mobitel možesh poštelati po volji.
Motorola e 1000:
Kamera srednja, ne bash pretjerano brza, kartica ispod baterije, tako da trebas vaditi bateriju da dodješ do nje,na dosta teškom mjestu za prići kad je skidaš, mehanizam za zatvaranje kartice loš, baterija max dan i pol do dva (mada još nisam svojim očima vidio da traje dva) nezamjenjiva maska, dummy, tipke sa strane ekrana loše ( znao sam se dosta puta javiti ili odbiti poziv dok vadim mob iz pocketa), navigator tipka zna popizditi pa odbija poslušnost ponekad. Dosta teška.
U biti kod motorole mi se jedino svidja izgled i ekran, ostalo ništa.
Po meni netrebash se misliti izmedju ova dva,
sve je na strani nokie.
Ne kupujem ništa više.
e1000 nije nista posebno,sve vec vidjeno na v seriji.6630 je i danas vjerojatno najbrzi smartphone.
frend ima 6630 i to je mob u koji se zaljubis na prvi pogled,ja sam 1 vremena cackao po njemu i ocarao me,mali minus mu je velicina(subjektivno)
znači za sada je sve za 6630, što će i na kraju valjda i biti..
a šta kažete na A925, jel to šta valja..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Touch screen i ostale pizdarije, mislim da mu kamera nije dobra + ona antena gore ni se doslovno gadi.. Imao sam ga u rukama nekih po ure i nije me bash očarao,nesjećam se više što sam sve petljao po njemu al nije ostavio neki dojam na mene, tako da .....Izvorno postao Bronth
Broth, uzmi ti 6630 i nećeš se prevariti, mali je zvjerka vjeruj nam.
Ne kupujem ništa više.
Bookmarks