Kad skines neki fajl i imas taj img tool valda bi treba biti read me file tu pa ga procitaj![]()
kako se ubacuju auti u igru znam da ide preko imgtool-a ali se nemogu sjetiti u koji se fajl ubacuju![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Kad skines neki fajl i imas taj img tool valda bi treba biti read me file tu pa ga procitaj![]()
da ima ali na njemačkom...![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
e nemoj ubacivati preko img tolla ubacivaj preko car instalera evo ti web gta.gamigo.de tu imaš za skinuti aute i puno toga a u tools ti je car instaler to skini i onda mi raci kada skineš
neznam se ja služit s tim... kak se to radi opet mi je sve na njemačkaom...![]()
![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ja bum ti objasnil
ovako skini car instaler
i neki auto
...pa možeš opista sve u jednom postu "lorry"...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
jesam sve s te stranice koju si mi dao...Izvorno postao LORRY
A KAJ SAD TI GLEDAS�
....... ajde daj objasni, i mene to zanima
EDIT: daj jel zna jos netko objasnit kako se ubacuju te stvari u igru
Zadnji uredio robby_"5 : 29-07-2006 u 15:48
ja sam to radil na Vice City-u. Izmjenil sam svih 120 auta. Možeš preko car instalera, najjednostavnije je, ali on ti neke aute neće nasnimiti. Svaki ti auto ima dva filea. Jedan ti je za oblik, a drugi ti određuje dimenzije to. Ak staviš samo je onda ti se buju vozile prazne kutije po cesti. Najbolje ti je preko img toola izmjeniti fileove, a onda u handling.cfg imjeniti sve kaj hoćeš na auto. Dimenzije kotača, brzinu, visinu od poda..... to iskopiraš iz readme file koji dobiš s autom... To ti zapravo i car instaler napravi. Možeš i zvukove mijenjati, ali za to ti opet treba progam.
Uglavnom, najbolje ti je sve ručno raditi, jer napraviš isto ko i program, a možeš sve uredno vratiti. Btw, dok sam to radil, igru sam snimil barem 30-ak puta. Car instaler je dobar, ali ako fileovi od auta nisu lijepo složeni i preimenovani u rar datoteci onda si napravil sranje...
evo skinite carinstaler i neki auto upalite carinstaler i kaada vas pita da nešto otvorite tada otvorite u gta san andresa folderu onaaj creck kaj ste krekirali igru i pojavti če se popis automobila
istina, ali velim, ako auto nema dobro složene fileove u .rar datoteci za carinstaler ih treba složiti inače nemre instalirati auto. Ili budu se vozile kutije, ili se taj auto uopće nebude pojavljival. Ak ga prije recimo staviš u garažu, ne budeš mogel otvoriti garažu ak nije pravilno zamijenjen.
Hoćeš moj savjet: NEMOJ TO RADITI
Ja sam se naskidal toga kroz 4mj. Imal sam na kompu 500mb auti i programčića za to. Dodaval sam mape, aute, mlazne avione, padobrane i kojekakve guposti.... Ali to te nakon jednog vremena pusti.. Glupo ti je izmjeniti jedan auto, a opet, sve ih izmjeniti, to treba imati živce, vjeruj meni.
Nisi jedini...Predproslo ljeto sam svaki dan skido nove aute i ostale stvari za Vice City. Dnevno sam po 3 puta znao instalirat igru i aute...uglavnom,izgubis zivce sa timeIzvorno postao geniusboy
Za stavljanje auta i ostalih stvari sam koristio IMGtool,Vice City Mod Manger,GTA Mod Instaler...
E Kiki, točno to sam i ja radio....
Nešto zezneš sa stavljanjem i opet snimaš igru, to je pravilo...
Lako je bilo snimiti Vice City (gotovo za 5 min), ali 3 put dnevno snimati San Andreas, a mislim da to ipak nebude išlo...
Ali ko voli nek izvoli...
Na http://www.gtagaming.com
mozes skinut GGMM. Snjim ćeš laku ubacit sve aute u san andreas.![]()
na istoj stranici mozes skinuti i aute.![]()
sretno!!![]()
Ljudi, jel ikako moguće u San Andreasu podesiti da igru igram, vozim kao na prijašnjim GTA, znači uz pomoć strelica, a ne držanjem tipki W ili S?
To me strašno nervira, isto kao i pucačina iz oružja koje je tako zahebano ili ono da glavnoga lika ne možeš micati kad je izvan auta nego rotiraš sliku oko njega, a on ostaje u istom položaju.
Našao sam jedan SaveGame i zalijepio ga jer fakat se ne mogu snaći s ovakvim opcijama.
Vi?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
pa odeš u options_controls_vehicle controls i namjestiš si kak ti štima, ne?
Bookmarks