Sony izbjegavaj jer moras instalirati njegov softver u racunalo.Bez njegovog softvera ne mozes prebacivati muziku na njega.
Pozdrav svima...
Evo, ponovo došo ja do nekih para, pa ako bude sreće da kupim neki MP3 player prije nego što potrošim novce... Na raspolaganju imam oko 2000Kn, možda malo više...
Koji bi mi vi MP3 preporučili...
Gledam iPod, dobri su, ali za te pare mali kapacitet (2 ili 4 GB), neki Creative (sa 4 do 6GB), iRiver ili neki Sony.
Što bi vi preporučili?
Na svijetu medija sam vidio Sony NW-A3000/S (20GB) za nekih 1700Kn... Da li se isplati to kupiti ili je bolje dati još malo novaca pa kupiti neki iPod,Creative ili iRiver manjeg kapaciteta??
Da li to ima ili je koristio Sony NW-A3000/S, pa da malo napiše o njemu...
Iskreno, nije mi biti da ima color displey, važnije mi je da baterija duže traje...
Unaprijed hvala...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Sony izbjegavaj jer moras instalirati njegov softver u racunalo.Bez njegovog softvera ne mozes prebacivati muziku na njega.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
o tome se govorilo... Ali opet... Kad bi imao 20GB pjesmi, sumnjam da bi morao ga kopčati na svako računalo da prebacim pjesme... (imam USB stick od 1Gb i jedan od 512MB, tako da mi prijenos pjesama do doma nije problem)
Nego da li se isplati kupovati? Da li je tko baratao s njime??
PS: MP3 mislim kupiti u dućanu (nov)...
A za iPod ti kao ne treba software?Izvorno postao RAUL
Uzmi Sony NW-A3000. Mislim da ne bus fulal. Ja imam NW-HD5 vise od godinu
dana i radi super. Posebno baterija koju punim svakih 30 sati slusanja.
Zadnji uredio gjuro76 : 15-07-2006 u 16:32
pogledaj Sandisk MDMX4,koji je upravo došu u hg spot ( http://www.hgspot.hr/default.aspx ),cjena mu je 1855kn za model 4gb,a moja ti je preporuka da odeš do hg spota i pogledaš ga pa kad se zaljubiš u player jel je kvalitete izrade odlična uzet češ ga u roku 5mina ima upravo ono što ti treba,autonomije mu je preko 20 sati što kaže u opisu.
Ali ima "samo" 4Gb hard i color displey (meni nepotreban), a skuplji je od Sony-a A3000 (20GB)...
Što je najbolje, za sony piše da baterija dura nekih 30-ak sati, a Sandisk 20-ak sati...
VAŽNO mi je da mp3 plaer ima dosta memorije i da mu baterija duže traje... DISPLEY mi nije toliko važan (ko što sam prije napisao)...
Da li se isplati dati nekih 150-200Kn više (u odnosu na A3000) za taj Sandisk ili neki drugi MP3 player sa manje memorije??
gorenavedeni sandisk nema hdd več flash memoriju
SanDisk je prekjucer smanjio cijene tih playera u americi, a uskoro izlazi i 8 GB verzija tako da ne bi bilo lose pricekati malo...Izvorno postao sodom
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
neznam ,skeptičan sam ja glede čekanja iz isklustva zbog naše lokacije
da,ima i verzija 6gb koja kod nas nije očito dobavljiva što je prvi 6gb flash player uopče komercijalno dostupan
jedna stvar dosta bitna meni kod ove serije sandiska je što je moguče stavit na njega rockbox a time mu se mogučnosti mjenjaju potpuno
A što je to "rockbox"?? Što se time dobije...Izvorno postao sodom
Zanimljiv je taj Sandisk. Čak ima utor za microSD kartice...
Ali ono što mene zanima, ubiti je, da li se isplati davati više para za player sa manjom memorijom??
to ovisi o tebi,kad sam ja kupovo moji zahtjevi su bili velika memorija,baterija, i lako spajanje na komp (kao eksterni disk) tako da je to zapravo individualno...
rockbox ( http://www.rockbox.org/ je firmware ,open sorce koji se stalno nadograduje od ljudi koji ga koriste uglavnom ,ako te zanima više na linku možeš pročitat
Bookmarks