Tesko da PXA 270 procesor @ 312 MHz moze biti brzi od PXA 272 procesora @ 416 MHz, vjerojatno su nesto izmuljaliIzvorno postao Hrc
![]()
A igra koju sam spomenuo kod mene radi OK, a kad dignem takt na 520 MHz onda jos i bolje![]()
Tesko da PXA 270 procesor @ 312 MHz moze biti brzi od PXA 272 procesora @ 416 MHz, vjerojatno su nesto izmuljaliIzvorno postao Hrc
![]()
A igra koju sam spomenuo kod mene radi OK, a kad dignem takt na 520 MHz onda jos i bolje![]()
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
Zanimljivo što spominješ 520 jer su baš na taj takt uspjeli dići (da radi stabilno, naravno) N520!
Evo i link: http://www.mobile-review.com/print.p...-n520-en.shtml
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Mislim da je to nekakav optimum za seriju PXA 26X / PXA 270/272. Kad sam imao MDA 3 sa PXA 263 procesorom (398 MHz) , maksimalna stabilna frekvencija mu je bila 530 MHz; znaci sve se vrti oko te magicne 520 brojkeIzvorno postao Hrc
![]()
"Make it soul, No. 1"
A jel se isplati držat ga na 520? Kako to utječe na bateriju i dal se više grije možda?
Za stalno se ne isplati drzati ga na 520 MHz jer se baterija trosi otprlike 30-40 % brze! Uređaj se bolje grije na spomenutoj frekvenciji, ali to nema nikakvih utjecaja na stabilnost rada - koliko sam ja primjetio.Izvorno postao Hrc
"Make it soul, No. 1"
ja sam dobio HP 5450, procesor mu je px250 ali radi na 400MHz, da li ima smisla da ga klokiram ili ne? i koji je postupak stavljanja novijih windowsa gore, nov sam u ovome pa mi treba pomoc
i molio bih nekoga da ako ima programa za ove uredjaje neka mi se javi na pm
Koliko zapravo traje minuta bitno ovisi o tome s koje strane vrata od WC-a se nalazis.
Evo, ja ću ti za programe pomoći
http://www.aivanet.com/forumdisplay.php?f=1
Imaš svega, samo se trebaš registrirati
Bookmarks