Ok, hvala svima na odgovorima!
Zanima me još nešto... PDA koji me zanima ima WM5. Može li se kasnije staviti nova verzija WM-a ili to ovisi o uređaju?
Ok, hvala svima na odgovorima!
Zanima me još nešto... PDA koji me zanima ima WM5. Može li se kasnije staviti nova verzija WM-a ili to ovisi o uređaju?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Ovisi o uredaju koji koristis.Izvorno postao Hrc
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ovisi uglavnom o uređaju. Moći ćeš upgradeati do neke verzije koju hardverski tvoj PDA može vrtjeti. Ja na svom dok sam ga imao nisam mogao upgradeati jer je bio slabiji model i nije bio dovoljno jak da vrti novu verziju. Inače možeš upgradeati bez problema samo ako je to hardverski moguće.Izvorno postao Hrc
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
To zapravo nije u potpunosti istina, ima dosta uredaja koji mogu vrtiti WM 5.0 bez problema, no sve ovisi o proizvodacu i eventualno zajednici dal ce izdati update. Isto to vrijedi za buduce OS-eve.Izvorno postao DJ DeVelox
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Dobro WM 5.0 je dosta drukčiji od onih prošlih OS-ova. Znam da su se oni ranije mogli nadograđivati ako ih je PDA mogao vrtjeti. Ne znam kakva je sad situacija sa WM 5.0, valjda će se moći nadograđivati na buduće WM serije OS-a.Izvorno postao rospaya
Još me jedna stvar zanima, a to je procesor. Zanima me koja je vidljiva razlika u radu između 312Mhz procesora i onog od 624. Razlika u cijeni je 800kn... Konkretno: Fujitsu Siemens N520 vs. N560
Vidljiva razlika je utoliko što će se zahtjevnije aplikacije naravno sporije vrtjeti na 312MHz. Nema tu nikakve mudrosti, 312MHz je sporije i to je to. Pogledaj si što ti treba od aplikacija, koliko su zahtjevne itd. 800kn nije velika razlika pa mislim da je bolje da se osiguraš za ubuduće i uzmeš N560 sa 624MHz jer će ti kad tad zatrebati ako budeš nešto složenije htio vrtjeti na njemu. 312 MHz je dovoljno za normalan rad no sve preko toga zahtjeva veću procesorsku snagu. Moja preporuka ti je N560, mislim da vrijedi tih 800kn više.Izvorno postao Hrc
Ako si volis tu i tamo odigrati koju igru (tu sad konkretno mislim na neke zahtjevnije 3D igre poput Michael Schumacher World Kart 2002) uzmi si brži uređaj jer mršav frame rate bode u oči na uređajima sa 300 Mhz i manje...Izvorno postao Hrc
![]()
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
Pretpostavljam da na tvom MDA ta igra dobro radi? Jel je moguće da je N520 brži od MDA compacta kao što ovaj benchmark pokazuje (pred kraj review-a je)?
http://www.pdagold.com/articles/detail.asp?a=263
Bookmarks