on ne može kontrolirat diskove kako ti kažeš.Izvorno postao alex1
Za to koristi LeaderGL FlexEditor! On je najbolji za to...
Imao sam problema s windowsima i odlučio sam staviti svježe, instalirao p2k tools, i nakon pokretana tražio da instalira sve one stvari, i sve uspješno instalirao, i sad pod file manager imam samo a disk, a ispod kod onog zelenog kružiča piše ovak:
Disk:ab/cb/b
Prije nije bilo ovak, i gdje su b i c diskovi?
on ne može kontrolirat diskove kako ti kažeš.Izvorno postao alex1
Za to koristi LeaderGL FlexEditor! On je najbolji za to...
Ma može, prije svježih vindovsa sve 5, za ono što ja trebam p2k tool dobar, i naučio sam se na njega, flex editor imam ali mi nije omiljen, pa bi da sredim ovu stvar s p2k tools, uninstalirati ga nemogu, šta da radim?Izvorno postao GoGs
Vjerojatno sam krive drajvere odabrao, jer s p2k-om sam dobio neke drivere, ali nisam s te mape instalirao, pa kako da mi instalira iz te mape, formatiranje diska opet ne dolazi u obzir.
koje drivere imaš? 2.8 ili 2.9?Izvorno postao alex1
e to neznam, valjda 2.8, ali kakve to veze ima jer mi je radilo s tim driverima i bilo sve 5.Izvorno postao GoGs
Trebal bi instalirati druge drivere, ove kaj su s p2k toolsima, pa da vidim, a nakon toga ak to ne pomogne onda čemo dalje.
Sklinuo driver tool, ponovno instalira nove drivere skinute sa saita gore navedenog, i ništa, uvijek istok, samo mi nađe a disk.Izvorno postao JA_SAM
Skinuo sam i P2k toolse s 3e98mod, ali su na ruskom, jel zna tko kak promjenit jezik na nešto čitljivo, ja sam nešto probao, i izbaci mi poruku ali neznam šta piše, ili ima neka drugi P2k tools, ovaj kojeg imam i sa kojim ne radim je 2.8, a imam i jednog starijeg 2.6, ni s njim ne izlista ostale diskove.
Pa mozda je onda problem u telefonu(tj. MP-u),jel iste te probleme imas i sa drugim programima?A sto se tice zadnje verzije p2k tools-a,jos uvek nije prevedena na engleski.
kako se spojiti na p2k tools, sa kablom mi neće a kako instalirati drivere , i gdje skinuti p2k commander???????
imas ovdje opisano kako drivere instalirat:Izvorno postao Darth lux
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=5208
dole pri dnu posta!
Neznam dal je problem u tel. iliti MP-u, jer je prije nego sam reinstalirao Windovse sve normalno radilo.Izvorno postao JA_SAM
Sa drugim programima neznam, trenutno mi je otišo Hard, pa ču se javit kad sredim stvar.
el mi moze ko reci kako instalirati driver-e za p2k commander jer jednostavno mi ne ide
pogledaj ovu moju temu na toIzvorno postao Darth lux
i rjesenje ti je ovdje, tocnije ovdje
prvo skineš drvere p2k i extractaš ih negdje pokreneš p2k commander i automatski će ti naći hardware i ti mu kažeš da ćeš ručno naći drivere i podvališ mu folder s p2k friverima i trebalo bi raditIzvorno postao Darth lux
Bookmarks