Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

avast-pitanje/problem

Imam na PC-u avast(najnoviji),registrovan i najnovije definicije.
    A kod jarana mi starija verzija avast-a i stare definicije, pa mogu li kopirati folder u kojem se nalazi avast instaliran i da ga prebacim jaranu????(posto je on imao vec staru verziju)???Pa ako nemoze mogu li bar definicije prebaciti i kako(gdje se nalaze?)???
    I imam jos jedno pitanje. Kako cu prekopirati to ako nemogu izgasiti avast???
    Ja sam ga pokusao izgasiti ali bezuspjesno...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao shiljak
    pa mogu li kopirati folder u kojem se nalazi avast instaliran i da ga prebacim jaranu????(posto je on imao vec staru verziju)???
    Ne možeš ga prebacit na taj način, jer kad se on instalira, lokacija mu nije samo u C:\Program Files\Avast, već ga ima i u Registryu, i drugim Win folderima(system32)

Pa ako nemoze mogu li bar definicije prebaciti i kako(gdje se nalaze?)???
    Kakve definicije?

I imam jos jedno pitanje. Kako cu prekopirati to ako nemogu izgasiti avast???
    Ja sam ga pokusao izgasiti ali bezuspjesno...
    Kako ne možeš ugasit Avast? Odakle ga ne možeš ugasit? Ak želiš da ga disableaš/ugasiš da ne radi, imaš u system trayu ikonu na koju klikneš desnim klikom, i na exit.

Kopirati ga nigje ne možeš da radi, jer se njegova .exe datoteka raspakira na 100 mjesta.

A zašto jednostavno kod svog jarana ne instaliraš Avast najnormalnijim putem? Kao i svaki software?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mozes mu prebaciti foldere u kojima se nalazi update(u program files) tako da on ne mora ponovno skidat update koji si ti vec skinuo(npr. ja sam to pokusao sa xoftom i uspjelo je), ali moras prije instalirat program jer kao sto je zero rekao ne nalazi se program samo u program filesu.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao M.M.
    Mozes mu prebaciti foldere u kojima se nalazi update(u program files) tako da on ne mora ponovno skidat update koji si ti vec skinuo(npr. ja sam to pokusao sa xoftom i uspjelo je), ali moras prije instalirat program jer kao sto je zero rekao ne nalazi se program samo u program filesu.
    evo prvo za onoga "exit"
    http://img485.imageshack.us/img485/2078/avast6qy.gif - pa nemislis valjda da sam :bunny:

A gdje mi se nalazi taj update kad skinem???C:\Program Files\Alwil Software\Avast4 pa tu nesto da kopiram???ili sve da kopiram???

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo prvo za onoga "exit"
    http://img485.imageshack.us/img485/2078/avast6qy.gif - pa nemislis valjda da sam :bunny:

A gdje mi se nalazi taj update kad skinem???C:\Program Files\Alwil Software\Avast4 pa tu nesto da kopiram???ili sve da kopiram???
    evo, pokušavam shvatit, al iskreno ne ide mi, očito nešto ne razumije. ovako, ti bi kolegi preneo svoj instalirani AV. Tu smo se složili da to ne ide. Dakle. svaki daljnji postupak oko traženja update-a je beskoristan u ovom smislu. Ako kolega treba AV, a nije u mogučnosti skinut s net-a ili sl, pa jel mu ne možeš ti skinut najnoviju verziju koja ima sve update do te trenutne verzije i instalirat. No ako on ima pristup internetu, ne vidim svrhu ove komplikacije.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. NOD32 vs AVAST
    By FaberOSK in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 116
    Posljednji post: 21-01-2008, 15:35

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove