Cijena korištenja UMTSa ti je ista kao i za GPRS tj. 5.96kn po 100kb prenesenih podataka. (za Vip mrežu) Ostalo je sve sodom rekao ja mislim.Izvorno postao sodom
![]()
Cijena korištenja UMTSa ti je ista kao i za GPRS tj. 5.96kn po 100kb prenesenih podataka. (za Vip mrežu) Ostalo je sve sodom rekao ja mislim.Izvorno postao sodom
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
khm misliš 0kn za VIP MREŽU... GPRS je besplatan... a UMTS također...Izvorno postao DJ DeVelox
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
a da,to je nešto novo![]()
![]()
Otkad je to? Vidim da i sodom kaže da je to nešto novo...Izvorno postao Ifrit
![]()
GPRS JE BESPLATAN!!!(na VIPU) ako se spajaš na net preko UMTS-a onda ti odmah uzme 5kn pa ih vrate u roku 24h... to sam več sve provjerio jer mi mob ima čudnu naviku da se sam spaja na net...Izvorno postao DJ DeVelox
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Pa besplatno je surfanje Vodafone Live portalom. Ali za sve ostalo on meni uredno skida novce s računa.Izvorno postao Ifrit
al je besplatno... donekle![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ma daj, nemoj me nasmijavati. Vodafone Live je besplatan skoro otkako je došao u obliku Vodafon Live. Ali ja tamo ionako nemam ništa zanimljivo. Nemoj tu sad govoriti da je GPRS i UMTS besplatan kada je besplatno SAMO sufranje VL-om. Vodafone Live je zadnje što meni treba od UMTSa. Nema teorije da će ikada GPRS/UMTS biti potpuno besplatan...Izvorno postao Ifrit
@sodom: Pa bilo mi je malo blesavo kad ovaj kaže da je GPRS besplatan...
DJ DeVelox,dobra ti je bila prva reakcija,ja sam bio malo sarkastičan![]()
naravno samo je vipov potral vodafone live besplatan,sve izvan njega naplačuje se ili po terifama za koje je link stavio nered ili po cjeni od cca 6kn po 100kb za običnog smrtnika žaljnog novog iskustva![]()
Netocno!Izvorno postao Ifrit
1. GPRS nije besplatan na VIPu nego je surfanje Vodafone Live putem GPRSa besplatno.
2. Rezervacija iznosa nema veze dali se spajas UMTSom ili GPRSom, jednostavno 100 KB je zapoceta sesija i ostane u rezervaciji ako se naglo izadje iz VFL.
o tome vise u temi VFL, mislim da rasprava nije za ovu temu
dobar grah daleko se čuje
cijena nije u svim slucajevima takva. Cijene u drugim tarifama su puuuno prihvatljivije. http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722797Izvorno postao DJ DeVelox
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks