Ne bi li bilo jeftinije i jednostavnije da ti ga pošalje onda netko iz Hrvatske?
Ne bi li bilo jeftinije i jednostavnije da ti ga pošalje onda netko iz Hrvatske?
Pa bi, ali se nitko ne otima....Izvorno postao frish-KI
![]()
Ja sam prvo mislio da ce bit film shit s ovim novim glumcem Lucas Black (Bama boy) , al ono kad sam pogledao film dobro je odglumio .
Ono mi je isto dobro ona prva utrka dok se D.K. drifta u parkiralištu , pa se pocne driftat po onom uskom prijelazu na kat , nice
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
da definitivno...presuper je izgledalo toIzvorno postao Hell_Blazer
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
...al zamisli da to moraš stvarno izdriftat, mislim, ono je preperfektno...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mislim,moram priznati...film je stvarno katastrofa (radnja)...ali izvedba je na vrhuncu...taj drift je odlican...tetke su dobre...a muzika odlicna...
ali taj dio je jedan od najboljih u filmu...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
U pravu si!!! Mogao bih poslati CD,ali je to kompliovano i film ce vec biti star dok CD stigne tamoIzvorno postao frish-KI
Pokusaj se snaci tamo,a ako ne uspes... vec sam slao neke CDove odredjenim clanovima foruma,ali to sad postaje rizicno,jer se ovde staje na kraj pirateriji!!! (znate sta hocu reci)
meni je film govno
ocjena 2 od 5
Pogledajte ovaj sajt http://www.thefastandthefurious.com/microsite/
A evo i nekoliko slikica![]()
![]()
Zadnji uredio ..::Crocky::.. : 15-07-2006 u 14:56
auti, super... ona curka.. isto super, sve ostalo pušiona...
najžešće mi je kad se na pocetku slupa, auto totalka, a na policijskom ispitivanju pita što mi je s autom, a policajac kaze: uništili smo ga... ha ha
VK 1010-IO
Ili u policijskoj stanici nema zube,a posle mu svi na brojuIzvorno postao danyx
Pogledao sam film,i nisam odusevljen nicim posebno,cak ni automobilima... mozda jedino muzika,a sve ostale cu brzo,ustvari vec sam zaboravio.Mislim da film uopste ne zasluzuje svoj topic!!!!
Pa meni je isto film samo dobar zbog auta, dobre mjuze i curka.
Zamolio bih moderatore da u naziv teme na pocetak stave Spoiler ALERT:
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
dal ima gdje taj film za skinut??
Ili cu morat trazit preko LW-a??
Izvorno postao Codiac
![]()
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Bookmarks