Moze, MOBILedit!, ali mislim da i Mobile PhoneTools, jer sad bas nemam vremena da kopam kako sam ja sve prebacio u Excel_u i tamo sve podesio po nekom kriterijumu, pa onda ponovo vratio.
Ovi ostali jos spavju, mnogo si poranila.
pokusala sam kopirati phonebook kontakte sa SIM-a na telefon ali ne vidim opciju da kopira sve odjednom vec kontakt po kontakt?!
ajde netko barem da mi napise da se ne mozhe
Zadnji uredio Inovator : 13-07-2006 u 11:08
Moze, MOBILedit!, ali mislim da i Mobile PhoneTools, jer sad bas nemam vremena da kopam kako sam ja sve prebacio u Excel_u i tamo sve podesio po nekom kriterijumu, pa onda ponovo vratio.
Ovi ostali jos spavju, mnogo si poranila.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Na v3/v3i postoji seem s kojim se uključi/isključi ta opcija u mobu, ali nisam vidio da radi na v3x. Tako da ćeš morat sa MPT ili drugim softverom preko PC-a to napravit.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
yesam, samo sto mi ih j kopirao pa dodao nakraj svakog Copy (1)![]()
jel to moze i bez toga jer sam sve rucno morala brisati
Tko ti je dodao taj "Copy (1)"? MPT? To mi je malo čudno... Jedino ako je kopirao sa i na istu lokaciju, tako da svaki kontakt bude poduplan, to bi moglo objasniit "copy (1)"
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
To vrlo lako odradi LeaderGL Flex editor. možda je i najednostavnije preko njega
Jel imaš mlađeg brata, sestru? Objasni mu kak se radi i daj mu 50 kuna![]()
Tak sam ja napravio kad je trebalo 300 brojeva s mobitela na SIM![]()
nema te opcije? ne mogu vjervat to ima e1000 a na v3x nema...jos jedan od bisera motorole!!
nije mi htjeo na restore pa sam kopirala ali sa sim-a na phone tako da mi svejedno nije jasno zasto je napisao copy iako je to isti folder na kompu nije isti na telefonu odn. sim-u, to su 2 razlicita mjesta..takoc da...no uglavnom, prob. rijesen...
Zakasnio, ali visa sila, grmljavina, sve si to mogla preko MobilEdit i bluethoot_a, ama bas sve, i posle natenane sredis sve po kategorijama, ali sta je tu je.![]()
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
planiram veceras staviti novi MP pa cu trebati sejvati phonebook again, znaci da radim sa GL-om?
dizem, moze li me tko provesti kroz ovo u GL-u?!! kako ha stavljam u modem mode?
ugasi program, otkopčaj mob, upali program ukopčaj mob! onda ti je u modem moduIzvorno postao daspei
ne, tako je u NORMAL modu, meni treba MODEM
pa prvo bi ti trebao biti u modem modu!Izvorno postao daspei
Napravi ovako: otkopčaj mob, isključi program, pričekaj 5 min, zatim ponovno program pa ponovno ukopčaj mob.
Ako neće onda ovo:
Upaljen je program i on ti je u normal modu. iskopčaj mob, ne gasi program, zatim pričekaj malo i ponovno ukopčaj mob
za to ne moram imati p2k instaliran? mislim, da bi mi pokazivao modem mode? intalirala sam, RSD, GL & PST. Namjeravam sejvati phonebook pa zatim ici na novi MP, to ce biti dovoljno jel? Samo mi eto zeza sada kod modem moda u GL-u za spremanje phonebooka
GL automatski bez obzira jesu li mobitel ili progr. prvi pokrenuti - automastki ga stavlja u normal mode
pa trebao bi prvo ići u modem mode. mislim da će biti potreban restart kompa pa ponovno....Izvorno postao daspei
Bookmarks