ja i ti smo se culi preko ICQ, jel? tam imas drugi nick, jel... da nemoram opet pisati obrazlozenje problema ako si to ti... hehe
big problem a vjerovatno je do novokupljenog HDD komp mi je bloka a kad sam ga restarta(odmah poslje biosa) pisalo mi je Disc Read error press CTRL+ALT+DEL for restart i uprem ja to i opet isto i opet ...... pa sam sad stavio stari hard i s njim ovo pišem sad do čeg je to sad ću probat opet stari uštekat
to se dogodilo nakon jutrošnjeg restarta kad mi se uključio chkdisc i obrisao mi pun ku*** fajlova
ja i ti smo se culi preko ICQ, jel? tam imas drugi nick, jel... da nemoram opet pisati obrazlozenje problema ako si to ti... hehe
Provjeri jesu svi kablovi dobro sjeli, zamjeni kablove ak treba... Ak ne pomogne, reklamacija.
HDD je neispravan, sad je nekako uspio osposobiti da si presnimi sve podatke, HDD ide na reklamaciju... za Domy-a: riječ je o Seagateu starom 2-3 mjeseca... ( ne kvare se samo maxtori, kvare se svi HDDovi)
Osim toga, on ima svoj stari HDD koji radi odlično na istom kanalu, istom kablu, tako da je u hardwareu greška... ništa... CLOSED na zahtjev otvarača teme...![]()
Bookmarks