Zar nisi dobila upute? Pjesme se brisu kada je mp3 povezan sa PC-em, jednostavno delete. Nove pjesme ubacis kao proces copy-paste.
Kupila sam si mp3 EMSTAR 839DFpa pošto nisam nikad imala mp3 molim pomoć jerbo nemam blage o ničemu
Kak se prebacuju pjesme i ako netko ima isti kak se mijenjaju pjesme jer ih ima par već unutra...Hvala! I još nešto, kako se brišu pjesme koje sam stavila unutra, a želim umjesto starih stavit neke nove...
Zadnji uredio Mobyfan-ica : 13-07-2006 u 01:07
Zar nisi dobila upute? Pjesme se brisu kada je mp3 povezan sa PC-em, jednostavno delete. Nove pjesme ubacis kao proces copy-paste.
Jesam na švapskomSkužila sam kak se ubacuju pjesme, al nisam kak se brišu...
![]()
Imas mozda scaner da scaniras upute?Izvorno postao Mobyfan-ica
Ma nemam![]()
To je vec problem... Kad spojis mp3 sa PC dali ga windows prihvati kao prijenosnu memoriju ili moras prebaciti pjesme preko nekakvog programa? Dali si dobila CD uz mp3?
Ma prepoznaje se ko obični stick. Kopiranje i brisanje mora raditi normalno ko na hardu. Sve su to kinezi sklepali u istoj radioni ko i ovaj moj "jad" koji se raspada na dodir, tak da sumnjam da ima neki "specijalni" program za prebacivanje
Cool facts:![]()
EMSTAR 839DF
Cool Sources MC313F
Emstar906O
Cool Sources CS-MC322F
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
prihvati ga odmah, kao ono new hardware...dobila sam neki cd da...Izvorno postao SEGA
dobila si cd s driverima za win98, to ti nebude trebalo.
kad uštekaš u komp, stvori ti se novi drive, te na njega možeš kopirati i brisati isto ko na bilo kojem hard disku
kaj se dogodi kad klikneš na pjesmu i stisneš delete?
kad uštekaš, dal imaš direktorije na playeru i koje?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
U čem je problem!???
Pa to ti je kao hard disk iliti neki folder... Stavljaš tako da kopiraš pjesme, brišeš tako da selektiraš i stisneš DELETE.![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks