Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.233, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Problem s sistemskom trakom(taskbar)

več par puta mi se dogodilo, da mi zablokira taj taskbar,vrijeme stane, kad kliknem na start ništa se ne događa, mogu minimizirati programe, i pisati, kao recimo sad, ali ne mogu maximizirati programe s sistemske trake, kad stisnem ctrl, alt i del, pojavi se pješčani sat kao da nešto radi, prekine i ništa, mogu otvarat mape i stvari koje imam na desktopu, sad je dobro, ali tko zna kad če opet, i zbog čega se to dešava, sad sam isključio automatski update.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao alex1
    več par puta mi se dogodilo, da mi zablokira taj taskbar,vrijeme stane, kad kliknem na start ništa se ne događa, mogu minimizirati programe, i pisati, kao recimo sad, ali ne mogu maximizirati programe s sistemske trake, kad stisnem ctrl, alt i del, pojavi se pješčani sat kao da nešto radi, prekine i ništa, mogu otvarat mape i stvari koje imam na desktopu, sad je dobro, ali tko zna kad če opet, i zbog čega se to dešava, sad sam isključio automatski update.
    da ti nije uletila neka gamad što koči i smrzava taskbar? jesi probao malo preskenirat cijeli sustav?

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Najvjerojatnije ti se smrznuo explorer servis, probaj ga u task manageru prisilno isključiti i upaliti (file-new-explorer.exe) pa vidi radi li onda
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao XLR8R
    Najvjerojatnije ti se smrznuo explorer servis, probaj ga u task manageru prisilno isključiti i upaliti (file-new-explorer.exe) pa vidi radi li onda
    otkad sam isključio automatski update, za sada nema problema, nemam antivirusni program, imam adware i spybot. Ako se pojavi opet probat ču i ovaj explorer servis.
    Bude li nakon toga problema javit ču se.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otkad sam isključio automatski update, za sada nema problema, nemam antivirusni program, imam adware i spybot. Ako se pojavi opet probat ču i ovaj explorer servis.
    Bude li nakon toga problema javit ču se.
    Imam doma northona ali nemam ga instaliranog jer mi ubija komp,a pogotovo njegov internet security, sa njim imam problema u mreži( imam dva umrežena kompa). Jel je Stinger dobar?
    Imam SP1i 2 i ako bude problema te, ako se drugačije neda riješit format C,friške windowse i živim dalje, meni jednostavnije.Pozdrav

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam doma northona ali nemam ga instaliranog jer mi ubija komp,a pogotovo njegov internet security, sa njim imam problema u mreži( imam dva umrežena kompa). Jel je Stinger dobar?
    Imam SP1i 2 i ako bude problema te, ako se drugačije neda riješit format C,friške windowse i živim dalje, meni jednostavnije.Pozdrav
    Isprobaj za adware/spyware i sl. probleme obavezno ewido: http://www.ewido.net/en/
    Meni je on dosad jedini (a i drugima na forumu) počistio dosta nezgodne gamadi...
    Od antivirusa uzmi Avast, ne opterećuje sistem, ima dobar realtime scanner i free je. Za firewall uzmi onaj besplatni Kerio (od Sunbelta). Eto, probaj s time, možda i nešto uspiješ. Obavezno isprobaj ewido!
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ DeVelox
    Isprobaj za adware/spyware i sl. probleme obavezno ewido: http://www.ewido.net/en/
    Meni je on dosad jedini (a i drugima na forumu) počistio dosta nezgodne gamadi...
    Od antivirusa uzmi Avast, ne opterećuje sistem, ima dobar realtime scanner i free je. Za firewall uzmi onaj besplatni Kerio (od Sunbelta). Eto, probaj s time, možda i nešto uspiješ. Obavezno isprobaj ewido!
    Evo prošlo je več par dana, i sve je u redu s tim da sam ušutkao automatic updates, šta se tiče adwara/spywara, pročešljao sam računalo s Spybot - Search & Destroy i Ad-Aware SE Personal, nije našo ništa vrijednog pažnje.
    U vezi Firewalla nebi ništa stavljao da mi dodatno ne opterečuje komp, mislim da mi je ovaj od microsoftow dovoljan. E ne želim brisati ove koje imam (Search & Destroy i Ad-Aware SE Personal), a ako budem još imao instaliranog ewida, vjerujem da bude zbrke, i da če se programi pokefati.
    Hvala na pomoči.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo prošlo je več par dana, i sve je u redu s tim da sam ušutkao automatic updates, šta se tiče adwara/spywara, pročešljao sam računalo s Spybot - Search & Destroy i Ad-Aware SE Personal, nije našo ništa vrijednog pažnje.
    U vezi Firewalla nebi ništa stavljao da mi dodatno ne opterečuje komp, mislim da mi je ovaj od microsoftow dovoljan. E ne želim brisati ove koje imam (Search & Destroy i Ad-Aware SE Personal), a ako budem još imao instaliranog ewida, vjerujem da bude zbrke, i da če se programi pokefati.
    Hvala na pomoči.
    preporučio bi ti da isključit microsoftov firewall i staviš neki free, ili Zone alarm ili Kerio. No volja je tvoja, ja samo predlažem.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove