da ti nije uletila neka gamad što koči i smrzava taskbar? jesi probao malo preskenirat cijeli sustav?Izvorno postao alex1
več par puta mi se dogodilo, da mi zablokira taj taskbar,vrijeme stane, kad kliknem na start ništa se ne događa, mogu minimizirati programe, i pisati, kao recimo sad, ali ne mogu maximizirati programe s sistemske trake, kad stisnem ctrl, alt i del, pojavi se pješčani sat kao da nešto radi, prekine i ništa, mogu otvarat mape i stvari koje imam na desktopu, sad je dobro, ali tko zna kad če opet, i zbog čega se to dešava, sad sam isključio automatski update.
da ti nije uletila neka gamad što koči i smrzava taskbar? jesi probao malo preskenirat cijeli sustav?Izvorno postao alex1
Najvjerojatnije ti se smrznuo explorer servis, probaj ga u task manageru prisilno isključiti i upaliti (file-new-explorer.exe) pa vidi radi li onda
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
otkad sam isključio automatski update, za sada nema problema, nemam antivirusni program, imam adware i spybot. Ako se pojavi opet probat ču i ovaj explorer servis.Izvorno postao XLR8R
Bude li nakon toga problema javit ču se.
Imam doma northona ali nemam ga instaliranog jer mi ubija komp,a pogotovo njegov internet security, sa njim imam problema u mreži( imam dva umrežena kompa). Jel je Stinger dobar?Izvorno postao alex1
Imam SP1i 2 i ako bude problema te, ako se drugačije neda riješit format C,friške windowse i živim dalje, meni jednostavnije.Pozdrav
Isprobaj za adware/spyware i sl. probleme obavezno ewido: http://www.ewido.net/en/Izvorno postao alex1
Meni je on dosad jedini (a i drugima na forumu) počistio dosta nezgodne gamadi...
Od antivirusa uzmi Avast, ne opterećuje sistem, ima dobar realtime scanner i free je. Za firewall uzmi onaj besplatni Kerio (od Sunbelta). Eto, probaj s time, možda i nešto uspiješ. Obavezno isprobaj ewido!![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Evo prošlo je več par dana, i sve je u redu s tim da sam ušutkao automatic updates, šta se tiče adwara/spywara, pročešljao sam računalo s Spybot - Search & Destroy i Ad-Aware SE Personal, nije našo ništa vrijednog pažnje.Izvorno postao DJ DeVelox
U vezi Firewalla nebi ništa stavljao da mi dodatno ne opterečuje komp, mislim da mi je ovaj od microsoftow dovoljan. E ne želim brisati ove koje imam (Search & Destroy i Ad-Aware SE Personal), a ako budem još imao instaliranog ewida, vjerujem da bude zbrke, i da če se programi pokefati.
Hvala na pomoči.
preporučio bi ti da isključit microsoftov firewall i staviš neki free, ili Zone alarm ili Kerio. No volja je tvoja, ja samo predlažem.Izvorno postao alex1
Bookmarks