Joj ljudi dajte se naučite, piše se vjerojatno, a ne vjerovatno! Dakle sa j, a ne v!!!![]()
Joj ljudi dajte se naučite, piše se vjerojatno, a ne vjerovatno! Dakle sa j, a ne v!!!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
e sad nisi u pravu!!! piše se vjerovatno-to je književno a moš napisat vjerojatno.....stvar izbora...he he ipak sam prije samo 3 godine bila u školici....Poslao: whiteboy
pozdrav...
tocno, imam popodne skolu! ali neznam cemu onoPoslao: sezam-picika
Vjerovatno u skoli![]()
?
Pa ono.... da ne bude prazan post![]()
Forumaš godine :)
U nekom hrvckom Pravopisu šta ga ja iman doma piše ka šta je i Whiteboy reka. To je onaj iz 71 pa ga dugo nije bilo pa sad opet kažu da to nije tako.
vjerovatno je iz ekavice (koju isto koristimo u djelovima Ljepe naše) dok vjerojatno je pravo'rvackiknjiževno izražavanje...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ovisi o kontekstu rečenice.....ali vjerovatno je književni a vjerojatno je proizašlo iz razgovora.....vjerujte mi to je prava pravcata istina..
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
pa zašto onda nisi na netu prijepodne?Poslao: coma_zgb
tocno, imam popodne skolu! ali neznam cemu ono?
![]()
pa jesam ali nemrem dugo biti jer je:
1. skupo
2. moram strebat jer nemam vremena svaki put navecer
Vjrojatno je književno, nigdje u novinama (koje imaju lektora) nećete naći da piše vjerovatno! Ili nećete čuti na dnevniku da voditelj kaže vjerovatno, jer je ipak morao proći stilske vježbe... A uostalom vjerovatno mi grozno zvuči!
No ono najbitnije je, rollergirl/andrea, da je književno vjerojatno, a ne vjerovatno, pa tko ne vjeruje pravopis u ruke!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja sam svoje rekla na tu temu i ne želim više o tome![]()
A sjećam se da si nekom prigovarala na nepismenost......ccccc....
![]()
bockaš ti bockaš WB
ja stojim iza svega što sam rekla...
uopće nema problema....![]()
O čem vi raspravljate,ljudi moji.Samo tako nastavite.![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kome ono???![]()
![]()
Vjerojatno i točka.![]()
Bookmarks