...ponavljaš se...
Mislim ovo je zamorno pa pootvarala si cijelu hrpu temi a sve su iste...
tko mene bude provocirao ja ću i njega, samo da to razjasnimo.....
bila sam full dobra ali neki su postali zločesti i nisam imala druge....pozdrav svim dobrim dečkima....i pusa
![]()
...ponavljaš se...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ajmo onda nešto novo....ajde ti počni....Poslao: dmi
...ponavljaš se...
Reci mi zašto se odmah osječaš napadnutom pa ovdje ti samo nešto pokušavam sugerirati a ti odmah skačeš...
ne skačem, ajde pa započni ti neku temu....al naš kaj vidiš ti kak sam ja svojim dolaskom otvorila brdo tema, i kaj je najbolje dosta ih je i reagiralo....kaj je to i inače tak?Poslao: dmi
Reci mi zašto se odmah osječaš napadnutom pa ovdje ti samo nešto pokušavam sugerirati a ti odmah skačeš...![]()
Što je najbolje nije...
Kao što si primjetila ovdje ti je malo (za tvoja poimanja) čudan tip ljudi pa možda (ako već nisi upoznata) ne znaš za www.forum.hr jer tamo je isto jedan forum gdje češ naći pregršt tema koje nisu vezane uz npr. mobove (a i korisnici su liberalniji)...
koliko misliš da vrijedi nokia 8850? korištenaPoslao: dmi
Što je najbolje nije...
Kao što si primjetila ovdje ti je malo (za tvoja poimanja) čudan tip ljudi pa možda (ako već nisi upoznata) ne znaš za www.forum.hr jer tamo je isto jedan forum gdje češ naći pregršt tema koje nisu vezane uz npr. mobove (a i korisnici su liberalniji)...
U biti nemam tri čiste...
Provjerim pa...
Sjecas se mene od prije neki dan..i ja sam dobar,mislim da je za tebe chat ko stvoren,predlog imas www.krstarica.com pa izaberes Pricaonica i svaki dan oko 500 korisnika aktivnih i daleko vise tema i ljudi s kojim mozes pricat i ja kad mi je dosadno na Forumu nekad odem tamo pogledaj nije losePoslao: andrea
tko mene bude provocirao ja ću i njega, samo da to razjasnimo.....
bila sam full dobra ali neki su postali zločesti i nisam imala druge....pozdrav svim dobrim dečkima....i pusa
![]()
![]()
![]()
Ako si gladan pojedi nesto
andrea je postala pravi mali kompresor!..smiri se kaj vredas sve okolo sebe?!!
eto, vjeko... naišao netko sličan tebi...
potencijalna družica, ha?![]()
gadno je to, jel da?? a i dobio sam tesku konkurenciju![]()
Ali vjeko uvijek ispliva na površinu tako da se ne bojim...![]()
evo me na poslu....sad kužim zakaj mi se štucalo...![]()
mislim da sam i ja isplivala ....u zadnji časPoslao: dmi
Ali vjeko uvijek ispliva na površinu tako da se ne bojim...![]()
![]()
Pa stogaza andreu...
![]()
ma zavoljet ćete me vi svi do jednog...buš vidio....ono je bio ulet da ostavim trag koj se ne zaboravlja....a dalje je lakoPoslao: dmi
Pa stogaza andreu...
![]()
![]()
Andrea je ribica, a ja sam morski pas... mislim na avatar, naravno!![]()
I ja si isto mislim da bu tak kak je andrea gore napisala...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a gdje je Vanja? zašto ga više nema? malo sam čitala ali nisam baš skužila. očito je bio zločest....samo mi nije jasno, mora da je bio zločestiji od mene..iako mi je to za nevjerovatPoslao: whiteboy
Andrea je ribica, a ja sam morski pas... mislim na avatar, naravno!![]()
I ja si isto mislim da bu tak kak je andrea gore napisala...![]()
Za Vanju imas zaseban thread gdje to mozes upitati ili jos bolje procitati!
Forumaš godine :)
ti mene smatraš nepismenom malo ha? pa vidjela sam taj thread.....i pročitala i ne razumijem ali niti me toliko zanima....Poslao: sezam-picika
Za Vanju imas zaseban thread gdje to mozes upitati ili jos bolje procitati!
cccc....pa stvarno ne čitaš šta ja pišem![]()
![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Pitas zasto Vanje nema. Ja sam te uputio tamo gdje i pise odgovor!
Tamo ti stvarno sve piše, da ovdje nejdemo u off topic (zato ti je sezam napisao da to tamo pročitaš ili pitaš), no i bolje da te to ne zanima...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
moram malo zekat....polako se uhodavam
a gdje je coma?![]()
![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Vjerovatno u skoli![]()
Bookmarks