1000-1200 kn.
Imam albatron KX18DS PRO II i barton 3000+ na njoj,pa me zanima koliku bi cijenu mogao dobit za to
link za maticnu
http://www.technoyard.com/hardware/m...II/page_1.html
thx,btw ako netko zeli kupit,salji na pm
1000-1200 kn.
Zadnji uredio zerobravo : 12-07-2006 u 11:09
thx,jer mi je reko tip iz ve-mila da ce pitat nekog ako ce kupit
,zanimalo me koliko da im kazem cijenu
![]()
mislim, kaj nije to preeeee previše...
za te novce se prodaju AMD 3500+ 64bit sa nforce4 matičnim pločama
De, za matičnu, realno 200 kn a za procesor 400 max maxova...
čovječe, pa to tvoje mora da je staro, jer se to više ni u trgovinama ne prodaje... za garanciju neću ni pitati...
Jedan off... Tko je Vassili a tko RVS gamer? ovako ispada da je to jedna te ista osoba. Molim na PM obrazlozenje kako je to moguce...
Kromp, prvo sam stavio oko 900 kn, no nakon toga sam malo googlao, da vidim kak se kreće pa reko malo je to, no sad nakon ovog tvog, i ja mislim da je ipak najrealnija procjena kak sam i prvi put napisao(bar za tražit):Izvorno postao Krompirko
Matična -> 300-400 kn
Procesor ->400-500 kn
Ja bi ipak tako tražio, a onaj prvi post neću ponovo editirat, mislio sam malo je, no očito nije.
Znaš šta je stvar... ajde odi na PCEkspert... odi na NEWSE i pročitaj po kojoj cijeni se to prodaje...
Svi će reći, jao vidi, pa to tak jeftino, ali poanta je... jeftino prodaš, jeftino kupiš...
Drugo što bih ti htio napomenuti... NITKO ne kupuje tako staru opremu, a ne još po toj cijeni... i ono najbitnije... Vemil ili tko got to kupovao, to zapravo OTKUPLJUJE, pa stoga na onu MOJU procjenu, smanjiš još nekih 20%, e i toliko će vemil, hgspot ili te tvrtke dati... jer je njima u cilju to prodati i zaraditi na tome, e sad... ako se tebi žuri, nije bitna lova, neka proda, ako mu se ne žuri, neka u svim oglasnicima objavi i čeka dal će netko kupiti...
Ja sad da hoću, ja mogu složiti Sempron 3000+ 64 bit 754 edicija ( koji ti je potpuno isti kao Barton 3000+) i mogu uzeti ploču 754 za njega i ja sam za 950 kuna upravo sastavio nov novcat kompjuter sa garancijom...
pa ono... jel sad jasno da njegove komponente nisu ni 900 kn vrijedne... očajno je kak pada cijena, i morao bi nači samo neku budalu čoravu kome može uvaliti po tim visokim cijenama
mislim da krompirko ima pravo te komponente jesu stare negdje za 500-600kn cu da prodam ako bude islo
apsolutno se slažem da je ovo staro, i da se danas može nać bolje za tih ajmo reć procjenjenih 900 kn, no uvijek ima ljudi koji će past na cijenu, tak da mu ja preporučam da stavi 900 kn, pa s vremenom spusti, netko će naletit, uvijek ima takvih. cijene extremno padaju, no ne isplati mu se stavit 400-500 kn, odmah, jer vjerojatno ima koji će naletit i na više.Izvorno postao Krompirko
al upravo zbog tih stvari i zezancije sam ja poklanjao stare komponente, jer mi se ne da zaje***** za 100-200 kn, tipa neki dan sam poklanjao RAM 2 X 128 DDR, 266 MHz oba, baš iz razloga jer znam da to sad ne vrijedi kilu sladoleda.
inače ako imaš za poklonit, molim te da se javiš na PCEkspert donators, tamo se poklanja sva starija elektronika i sastavljaju racunala koja se dijele dijeci sa posebnim potrebama...
imam jednu maticnu sck478 asus
Da zatvorimo više ovo, 600 kn je maximum za to dvoje. Za 800 se već nađe 939 ploča i proc (ASRock 939Dual-SATA2 + Athlon64 3000+). Eto toliko...
Bookmarks