evo konkretno;
starije zgrade, 15-ak godina, koje je gradila Industrogradnja, može se nać za 1550 € - 1600 € na pešćenici, u kvartu oko one svemirske crkve, znači relativna blizina borongaja, također je može se naći na malešnici, novije zgrade za tu cijenu se daju nać na kajzerici, no to baš i nije mjesto za obiteljski život. sve nabrzinu nabacano navrat-nanos, ni p od planske gradnje. kvartove poput jaruna, knežije, srednjaka, prečkog, istini na volju, mislim da ne moraš ni gledat.
za trešnjevački dio tipa remiza, potez ozaljska-tratinska, kod ericssona, ne znam kakve su cijene, al također sumnjam da se da nać za tu cijenu.
novi zagreb; cijene nešto povoljnije, kvartovi dugave, zapruđe, utrine, no sve starije zgrade, uglavnom u večini slučajeva potrebna adaptacija stana. trokut, iznad svakog prosjeka što se tiče cijene, tramvaj nije blizu, al zato je večina novogradnja, idealno za obiteljski život. automobil neophodan. inače, novi zagreb je noću odcjepljen od stvarnosti(javni prijevoz), u večini slučajeva, pa ako se ne želiš 8/10 puta vračat pješke preko raznih mostova, ne preporučam mjesto za buduči život.
govorim ti ovo iz iskustva jer mi je brat prije 2 tjedna kupio stan, pa smo obojica pola godine bili samo u tome.

Odgovori uz citat
Bookmarks