-Recimo 11 Ravnice
-odlican polozaj
-500 m do tramvaja
-2 km do stadiona
...ajmo trebam trosobni stan cca 70 kvadrata do 110000 Eura...
Uvijet - zona tramvaja i recimo zgrada, nešto trave okolo ili u blizini...
Avanturisti i pijanci isključeni...
Ima tko kakav slučaj za razmatranje???
-Recimo 11 Ravnice
-odlican polozaj
-500 m do tramvaja
-2 km do stadiona
gracani, 20sec do tramvaja ili do busa,10min do centra(autom) 20 tramvajom,ponekad i manje![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
CENTAR 1 korak do tramvaja sve je na dohvat ruke istina je da su stanovi malo skuplji ali... a još ti se isplati BOROVJE stari si je jupio novi stan(novo gradnja) 100 kvadrata za 100k eura![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bilo bi ljepo kad oni koji se ne kuze u cijene nebi pisali pametne prijedloge![]()
DA U CENTRU CE NAC STAN ZA 110 000 € TE KVADRATURE A???
@dmi neznam di ces to nac , hmm ... to je 1570 €/km2 ..
mozda sopot i taj dio , makar meni osobno je tam gadno.
ak ti se neda zezaz s tim , uvijek mozes angazira agenciju za to , al onda bi se moglo dogodit da ti uzmu i malu proviziju.
Inače,nadam se da imas cash , jer ako nemas, banci ces vratit 110 000 € + jos bonus tolko.
![]()
Zadnji uredio stamp1 : 12-07-2006 u 13:10
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
a koliko ja znam ,negdje u gradu ne moze naci stan kojem je kvadrat manje od 1000eura
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
mala, skoro 1500 € rijetko da ćeš nać, tj. ja ne znam kvart u gradu gdje se stanovi prodaju ispod 1500 €.Izvorno postao mala
to i ja kazem da da tesko ce naci stan za tako malo novaca sa toliko kvadrata
evo konkretno;
starije zgrade, 15-ak godina, koje je gradila Industrogradnja, može se nać za 1550 € - 1600 € na pešćenici, u kvartu oko one svemirske crkve, znači relativna blizina borongaja, također je može se naći na malešnici, novije zgrade za tu cijenu se daju nać na kajzerici, no to baš i nije mjesto za obiteljski život. sve nabrzinu nabacano navrat-nanos, ni p od planske gradnje. kvartove poput jaruna, knežije, srednjaka, prečkog, istini na volju, mislim da ne moraš ni gledat.
za trešnjevački dio tipa remiza, potez ozaljska-tratinska, kod ericssona, ne znam kakve su cijene, al također sumnjam da se da nać za tu cijenu.
novi zagreb; cijene nešto povoljnije, kvartovi dugave, zapruđe, utrine, no sve starije zgrade, uglavnom u večini slučajeva potrebna adaptacija stana. trokut, iznad svakog prosjeka što se tiče cijene, tramvaj nije blizu, al zato je večina novogradnja, idealno za obiteljski život. automobil neophodan. inače, novi zagreb je noću odcjepljen od stvarnosti(javni prijevoz), u večini slučajeva, pa ako se ne želiš 8/10 puta vračat pješke preko raznih mostova, ne preporučam mjesto za buduči život.
govorim ti ovo iz iskustva jer mi je brat prije 2 tjedna kupio stan, pa smo obojica pola godine bili samo u tome.
...već se gubim u tome - svaki stan koji pogledam - pitam se tko je tu luđi ja koji tražim ili oni koji nude...
...ili je lokacija ok a stan totalna pušiona ili obrnuto...
Idem dalje...![]()
u dubravi recimo....klakaIzvorno postao zerobravo
Daaaleko.
recimo mozda Vrapče i oni tam kvartovi(bizek gajnice podsused)nebi bilo tak lose ..
Buseva ima , nema tramvaja doduse.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Ona zgrada prek puta benzinske u kojoj je banka je odlična, mada brijem da tamo kvadrat isto dosta košta.Izvorno postao Inovator
Inače, što se lokacije tiče, Savica je na odličnoj lokaciji. Blizu gradu, Bundek prek mosta, a ipak imaš nasip/rijeku "u kvartu", to ziher ne bu uskoro srušili da sagrade još koju zgraduJedino kaj su počeli naplaćivati parking sada i oko placa, a i prije toga je bila mala gužva s parkingom, no to je valjda tako u svim naseljima.
Da ne spominjem da se u dobrom dijelu zgrada možeš i u mrežiti. Javi se na PM ako ćeš imati konkretnih pitanja...
...nađoh nešto u Trnskom...
Kakvo je stanje sa umrežavanjem tamo gog???![]()
Ima negdje u Sigetu jedan wireless accesspoint, ali ne znam točno. Uglavnom imaš DCM (kablofski net) po nadasve primamljivim cijenama (www.dcm.hr)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks