KO BLATA??? ma sta ko blata iman para da mogu kupit sve pa cak i tebeIzvorno postao marko6630
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KO BLATA??? ma sta ko blata iman para da mogu kupit sve pa cak i tebeIzvorno postao marko6630
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni su ukrali MOTOROLU MPx200,i nasli su mi ga nakon dva tjedna.
Ja sam isla prijaviti policiji i dala im IMEI mobitela,i opis lopova.Tako ti i napravi,znam da ne znas opis lopova koji ti je ukrao mobitel.Drugi put ga stavi doma.Ja mobitel nikada ne ostavljam na plazi radi sigurnosti.
SAMO PRIJAVI KRAĐU I RECI IM KAKO JE DO TOGA DOSLO I DAJ IM IMEI TOG UKRADENOG MOBITELA
gdje ti zivis, stvarno pogledaj oglasnike, a bilo bi dobro da mozda i stavit imei vamo.. ko zna... gdje ce taj mob zavrsiti, pa mozda netko dobije na flesanje taj mob, pa skonta da je to tvoj.. nikad ne znas.Izvorno postao Irena_zgb
eo kad se vech vrtimo oko kradje...
u osijeku na kopiki operira jedna obitelj
zena sa malim djetetom i muz...vec je ukradeno poprilicno fonova...
dakle ljudi PRIPAZITE !!!
RoBee
a nasa policija nema pametnijeg posla nego traziti tvoj mobitel . frendu kad su ukrali i ode prijaviti , a pandur izvadi iz djepa k700 i kaze Evo kaj si mozete kupit za 1kn na pretplatu .unaprijed ti kaze indirektno , daj odkantaj i ti i mobitel .
Zato ja imam motorolu v3690 sa engleskim menijem, jedino mi je zao tele 2 kartice. Najbolje je imati nesto slicno tome uz ciglu od symbiana.Izvorno postao robee
Bio sam prisutan kad je policija nasla mobitel i vratila ga vlasniku.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ma ja nista ne vjerujem toj policiji... a tebe nista ne kosta otic na muriju i dat imei. to bi i ja napravio jer mi je bivsa "posijala" 7600![]()
al nemam nigdje imei zapisan, tak da...
VK 1010-IO
kako izgledaju, jer kradu sve ili samo bolje modele?Izvorno postao robee
@vedran/st
tebe ništa ne košta da odeš na mup i prijaviš, pusti priče
možda dobiješ mob za pol godine možda za tjedan dana, ali ćeš ga ipak dobiti najvjerojatnije
evo otisa prijavit i oni su mi rekli isto sta i vi ako mibitel bude koristen zna ce di se nalazi i koji se broj koristi i da cu mobitel imat 90%Izvorno postao andrija
HVALA SVIMA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks