pa znam da necu nositi mob od 3k kn na plazu![]()
pa znam da necu nositi mob od 3k kn na plazu![]()
iPhone 5s 16 GB
A zato si ti kupio one mobove od mene![]()
nijeIzvorno postao DadusPraskus
za plazu imam svoj stari T10
![]()
iPhone 5s 16 GB
Treba instalirat program "theft" na mobitel, pa kad ti ga netko ukrade, ti mozes sms porukom aktivirat program ili se program sam aktivira ako se krivo ugasi tj ako se ne unese sifra prije nego sto se ugasi ili ako mob detektira drugu karticu koja nije na allowed listi, pa mu se mobitel zakljuca totalno i nemoze vise nista s njim.. Kad bi par puta naletili na takav smartphone, kontam da nebi vise krali telefone
Banana eeee..hehe![]()
@ vedran/st
nemaš beda- policija ti vraća tvoj N70 100%
Zašto?
Zato što se na BB5 Nokiama ne može promijeniti IMEI broj, broj koji mob svaki put kada se registrira na mrežu šalje baznoj stanici.
Zato na policiju, prijavi krađu moba i daj im račun i kutiju od moba (tamo piše IMEI) i čekaj.
Ako lopov koristi mob, a sumnjam da ga ne koristi onda ćeš jako brzo dobit N70 nazad.![]()
P.S. A meni pošalji bianco ček za zahvalu ;-)
Teoretski savršeno funkcionira, ali fakat moraš čekat da taj predmet "dođe na red"Izvorno postao andrija
Mislim da će bit prodan u "dijelove"![]()
Izvorno postao andrija
nadi mi toga kome je policija vratila ukradeni mob.
iman kutiji i sve sta se dobije sa mobon cak i njegovu orginalnu karticu!!!!!! ps ukralo mi je i 512mb sa njim!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e sad ovako ja san mobitel kupija na crno ali iman njegovu garanciju jer je mob kupljen u sloveniji tako da ce vjerovatno tu bit problem!!!!![]()
dakle sta da napravim????????????
Zadnji uredio vedran/st : 12-07-2006 u 13:52
Ireni sa foruma su pronašli mislim motorolu MPX200. Obrati se njoj.Izvorno postao nevidljivi
A ovaj novi samsung (...neznam koji broj provam ga nač pa stavim ode...) ima mogučnost kada neko ubaci novu karticu u mob koji ti je ukralo npr automatski šalje poruke sa tog broja na neka dva koja si stavia da ti šalje na njih isto tako šalje ti i lokaciju...(i ne pošalje samo jednu poruku nego svakih 10 min po ure i to sve besplatno tako da ne ovisi o tome ako taj lik nema love na računu...)Izvorno postao Shamanix
i tako nazoveš lika a on se usere odakle ti njegov broj i lokacija....hihi
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
Bookmarks