e, zato ja nosim na plazu mob od 10 kn koji nitko nece ni pogledati (zuti Ericsson T10Izvorno postao vedran/st
bez onih vratasaca)
![]()
e, zato ja nosim na plazu mob od 10 kn koji nitko nece ni pogledati (zuti Ericsson T10Izvorno postao vedran/st
bez onih vratasaca)
![]()
iPhone 5s 16 GB
sa softverom od T18Izvorno postao imatic
ON Topic- a moj Vedrane, tako ti je to kad se oćeš qurčit na plaži a ne pazit na stvari. Ja isto nosim svoju N70 na plažu, ali pazim i ako vidim nekog sumnjivca, odma mu polomim kosti.A ni matićeva ideja nije loša, nabavi jedan "obični".
pa dane, ne kuzim zasto nositi mob na plazu od 2-3k (ovisi koliko si platio) kad se zna da postoje takvi koji samo cekaju da odes se kupati da ti maznu mob ili fotic. A za ovaj T10 i kad bi ga neko ukrao, ukrao bi a zato sto mu se krade, a ne zbog moba
A i za broj, svejedno mi je, nabavi se isti za 50 kn
![]()
iPhone 5s 16 GB
Vedrane, zavidim ti na brzini kojoj si prebolio n70. Obično su u mobovima vrijedne informacije, fotke, programi...
Ja bih angažirao i CIA-u i KGB da mi ga traže...
Šala mala. Ovako, od najnovijih Nokijica DOBRO GLEDAJ što ćeš kupiti. N80 i N91 su bosta bugovite, nestabilne u radu, baterija kratko traje...
Na tvom mjestu bih kupio ponovno n70.
A ako si baš zagrizao, n80, sigurno će izlaziti novi programi i firmwarei.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
e moji ljudi najlakse je sad pricat nisi tribao ovo moga si ono itd.........
samo cu van rec jednu stvara NEDAJ BOZE DA SE TO DOGODI VAMA!!!!!!
a ono u vezi kurcenja na moru NEZNAM STA BI REKAO jer stvarno ne vidim s cim se to ja imam kurcit!!!!
@moby nemogu rec da san je bas lako pribolia jer su mu ukrali torbu a u njoj mi je bia mobitel, svi dokumenti(vozacka,osobna,papiri od auta itd..) kljuci, cigare 20kn!!
nakon 2 sata sta san dosa doma jedan covik je nasao torbu sa svim osim mobitela, cigara i 20kn! nazavao me i donio mi to sta je ostalo!!!!!!!!!!
Pazi ovo Matić iz Požege dijeli savjete kako se ponašati na plažiIzvorno postao Drug Mile
![]()
pa znam da necu nositi mob od 3k kn na plazu![]()
iPhone 5s 16 GB
A zato si ti kupio one mobove od mene![]()
nijeIzvorno postao DadusPraskus
za plazu imam svoj stari T10
![]()
iPhone 5s 16 GB
Treba instalirat program "theft" na mobitel, pa kad ti ga netko ukrade, ti mozes sms porukom aktivirat program ili se program sam aktivira ako se krivo ugasi tj ako se ne unese sifra prije nego sto se ugasi ili ako mob detektira drugu karticu koja nije na allowed listi, pa mu se mobitel zakljuca totalno i nemoze vise nista s njim.. Kad bi par puta naletili na takav smartphone, kontam da nebi vise krali telefone
Banana eeee..hehe![]()
Izvorno postao DadusPraskus
![]()
![]()
I ti bi Matiću uskratio godišnji, pa taman na Savi
![]()
Bookmarks