Prikazujem rezultate 1 do 25 od 64

Hybrid View

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    48
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako nakon spušene N70 imaš love za još jedan takav ili čak i još skuplji, onda si kupi jedan za 400-tinjak kuna, pa njega nosi na plažu... Ne moraju svugdje ljudi vidjeti da imaš mrcine od uređaja... A ako te veseli kupovati svako malo novi mob od nekoliko somova kuna... A što se tiče što da kupiš, mislim da je o svim uređajima na veliko raspravljeno... Samo treba malo baciti pogled...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    N70-N80 nseries
    Operater
    HR-VIP - lopine
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI
    Ako nakon spušene N70 imaš love za još jedan takav ili čak i još skuplji, onda si kupi jedan za 400-tinjak kuna, pa njega nosi na plažu... Ne moraju svugdje ljudi vidjeti da imaš mrcine od uređaja... A ako te veseli kupovati svako malo novi mob od nekoliko somova kuna... A što se tiče što da kupiš, mislim da je o svim uređajima na veliko raspravljeno... Samo treba malo baciti pogled...
    iman love za tocno jos jedan takav ali to mi je sve sta iman do zadnje lipe!!
    i reci mi molin te odakle si ti zakljicija da mi je HOBI kupovat svako malo MOB od par tisuca kuna
    ps meni je mobitel taj dan triba i necu dopustit da budem rob mobitelu jer neman drugi nego samo ovaj u V3 koji mi je od cure!! ovo se dogodilo jer da se nije dogodilio meni nekome bi drugome itd...!!!!!!!!

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    48
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja niti nisam napisao da ti je hobi kupovanje skupih mobitela, ali da nakon ukradenog N70 razmišljaš o kupnji novog istog takvog ili čak još i skupljeg mobitela kojeg ćeš vjerovatno opet odnijet na plažu jer ćeš opet očekivati važan poziv... I to što se dogodilo tebi, a ne nekome drugome, nema nikakve veze, već nam samo nije jasno zašto tako skup uređaj nosiš na plažu i ostavljaš ga tamo out-of-sight...

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove