= Citat = Izvorno postao vedran/st
vidim ja da ovo ne vodi nicemu i molija bi moderatora da ovu temu izbrise!
isto tako volija bi one sta se puno prave pametni ne samo ode nego i na drugim temama sa svojim bezkorisnim postovima da ne vridaju! jer isto tako ni ja nikog nisan vrida ps. NEK SE JAVI ONAJ KOGA SAN UVRIDIJA!! mislim sve mi je ovo smisno kad citam tolika sranja i predvidanja i bubanja napamet sa strane pojedinaca!!
neide mi uglavu sta koga zanima dajem primjer koliko iman para i sta ja radim u slobodno vrime???!!!!!! ja san ode trazija savijet jer se nikad prije nisan nasa u situaciji da mi je neko nesta ukra a pogotovo mobitel i sad se nasla grupa pojedinaca koji pametuju i pri tom vrijedaju!!!!! netibas mi pomoc ali brate nemoj me ni vrdat!! kad ja uvridm tebe onda mi vrati duplo!!! ako je istina ono sta vam stoji u profilu mislim na godine onda stvarno sramota!!!!!!!!!
Daj malo smiri se stvarno... Tko te vrijeđao? Ljudi ti pomogli i oko toga kako da nađeš mobitel i koji da uzmeš novi i nitko te nije vrijeđao. Malo se zezali na račun policije i njihove uspješnosti u traženju mobitela, a ti ovako. Koliko ja vidim nitko tebe nije vrijeđao niti je pametovao... Ne znam zašto i na koga se ti sad ljutiš.