Možda trabunjam, ali ja još nisam čuo za primjer kada je pronađen mobitel i vraćen vlasniku...
@ frish-KI
trabunjaščoeče
kakve sad satelitske snimke?!
Prouči malo kako se mobiteli prijavljuju na mrežu i o IMEI-u pa ćeš vidjeti kolika je vjerojatnost da se ukradeni mob nađe.
Cijena ovog mobitelča je velika, tako da je i krađa velika - dovoljan razlog da policija i potraži mob.
P.S.vidi ovu verziju priče:
lopov proda N70 nekom ko odmah uvali svoju karticu sa pretplatom unutra![]()
policija je već na vratu...![]()
Možda trabunjam, ali ja još nisam čuo za primjer kada je pronađen mobitel i vraćen vlasniku...
...zato ja neživim na moru, preseli se u slavoniju i nitko ti neće krasti mobiteleIzvorno postao vedran/st
![]()
- Red-Gsm.net -
Izvorno postao andrija
nadi mi toga kome je policija vratila ukradeni mob.
I sta sad? Ti nisi cuo i to mora bit odmah generalno tako??Izvorno postao frish-KI
Neki su culi, a neki cak i vidjeli.
dobar grah daleko se čuje
Izvorno postao andrija
![]()
Da, i onda svi skupa zapjevaše 'Jalta, Jalta'....
Policiji se ne da tražit ukradene aute, a kamoli nečiji ukraden mobitel. I dobro Friški kaže, ovaj Vedran stvarno ima para ko blata.
Testis unnus, testis nullus!
iman kutiji i sve sta se dobije sa mobon cak i njegovu orginalnu karticu!!!!!! ps ukralo mi je i 512mb sa njim!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e sad ovako ja san mobitel kupija na crno ali iman njegovu garanciju jer je mob kupljen u sloveniji tako da ce vjerovatno tu bit problem!!!!![]()
dakle sta da napravim????????????
Zadnji uredio vedran/st : 12-07-2006 u 13:52
Prijavi krađu policiji i čekaj, ionako ništa drugo ne možeš. Ja sam tako isto napravio, dao sam im IMEI prije 6 mj i još čekam. Mojoj ženi je polcija vratila mobitel 9 mjeseci nakon krađe ali ne njen mobitel nego isti takav![]()
Ireni sa foruma su pronašli mislim motorolu MPX200. Obrati se njoj.Izvorno postao nevidljivi
Aha... mora... jer kad ja tako velim...Izvorno postao KaKaV NeReD
KO BLATA??? ma sta ko blata iman para da mogu kupit sve pa cak i tebeIzvorno postao marko6630
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni su ukrali MOTOROLU MPx200,i nasli su mi ga nakon dva tjedna.
Ja sam isla prijaviti policiji i dala im IMEI mobitela,i opis lopova.Tako ti i napravi,znam da ne znas opis lopova koji ti je ukrao mobitel.Drugi put ga stavi doma.Ja mobitel nikada ne ostavljam na plazi radi sigurnosti.
SAMO PRIJAVI KRAĐU I RECI IM KAKO JE DO TOGA DOSLO I DAJ IM IMEI TOG UKRADENOG MOBITELA
gdje ti zivis, stvarno pogledaj oglasnike, a bilo bi dobro da mozda i stavit imei vamo.. ko zna... gdje ce taj mob zavrsiti, pa mozda netko dobije na flesanje taj mob, pa skonta da je to tvoj.. nikad ne znas.Izvorno postao Irena_zgb
eo kad se vech vrtimo oko kradje...
u osijeku na kopiki operira jedna obitelj
zena sa malim djetetom i muz...vec je ukradeno poprilicno fonova...
dakle ljudi PRIPAZITE !!!
RoBee
a nasa policija nema pametnijeg posla nego traziti tvoj mobitel . frendu kad su ukrali i ode prijaviti , a pandur izvadi iz djepa k700 i kaze Evo kaj si mozete kupit za 1kn na pretplatu .unaprijed ti kaze indirektno , daj odkantaj i ti i mobitel .
Zato ja imam motorolu v3690 sa engleskim menijem, jedino mi je zao tele 2 kartice. Najbolje je imati nesto slicno tome uz ciglu od symbiana.Izvorno postao robee
Bio sam prisutan kad je policija nasla mobitel i vratila ga vlasniku.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ma ja nista ne vjerujem toj policiji... a tebe nista ne kosta otic na muriju i dat imei. to bi i ja napravio jer mi je bivsa "posijala" 7600![]()
al nemam nigdje imei zapisan, tak da...
VK 1010-IO
kako izgledaju, jer kradu sve ili samo bolje modele?Izvorno postao robee
@vedran/st
tebe ništa ne košta da odeš na mup i prijaviš, pusti priče
možda dobiješ mob za pol godine možda za tjedan dana, ali ćeš ga ipak dobiti najvjerojatnije
evo otisa prijavit i oni su mi rekli isto sta i vi ako mibitel bude koristen zna ce di se nalazi i koji se broj koristi i da cu mobitel imat 90%Izvorno postao andrija
HVALA SVIMA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja se nadam da će ti ga pronaći i vratiti ti ga, ali ćeš svejedno morat kupiti novi, jer sumnjam da ćeš ti čekati muriju da ti se jave sa dobrim vijestima...![]()
Neka čovjek lijepo kupi novi... Ako se murija javi sa dobrim vijestima N70 ide u oglasnik, a on lijepo uživa u novom mobu.Izvorno postao frish-KI
Ako ne, ostaje mu novi mob i uspomena na N70.
![]()
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Jadan onaj ko se nada da će mu naši murijaci nać mobitel.![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Ma naći će... Kako neće... Možda je mob kod njih već. Pošteni nalaznik im se javio i donio mob. koji je nehotice pokupio na plaži.Izvorno postao rage99
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks