Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 156

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    LG GT 540 optimus
    Bodovi
    8.420
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.420, Nivo: 21
    Bodovi: 8.420, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0,9%
    Ukupna aktivnost: 0,9%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ DeVelox
    E da... Baš sam vas htio pitati za taj shop. Koji je to vrag? Odakle njima roba? Vidim da u ponudi imaju i P990 i piše da stiže u roku 60 dana (pogledajte cijenu , ispod 6k je). K800i je navodno već na skladištu! Zna li tko što o ovom shopu?
    u toj grupaciji ti je i zagria onaj dučan iz tratinske kod selske koji je bio jeftin a več prije dvije,tri a možda i četiri godine sagradili su zgradu negdje na žitnjaku i preselili se dolje a unovije vrijeme udružili se i prozvali iq.sad nisam siguran za to zadnje da su se udružili ali linkovi za cjenik ide uvijek na iq stranicu.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mrcina
    u toj grupaciji ti je i zagria onaj dučan iz tratinske kod selske koji je bio jeftin a več prije dvije,tri a možda i četiri godine sagradili su zgradu negdje na žitnjaku i preselili se dolje a unovije vrijeme udružili se i prozvali iq.sad nisam siguran za to zadnje da su se udružili ali linkovi za cjenik ide uvijek na iq stranicu.
    Ma ok, to sve vidim na njihovom siteu. Ali odakle njima K800i i ideja da će im P990i doći u roku 60 dana? Doduše ne piše da će doći, nego "obično dolazi", ali drže cijenu tamo gore. To mene zanima. Također je i W810 po relativno povoljnoj cijeni ako uzmemo u obzir da ovaj u Vipu sa Vodafone softom košta toliko. (a koliko znam u EM još nije stigao W810)
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Imam P990i - zanima koga sto?
    By jsp_m in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 65
    Posljednji post: 05-10-2007, 15:09

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke