Upravo sam i ja ovo htio napomenuti. Dakle, počevši od modela W850 i W950 od kojih W850 nema AF, a W950 uopće nema kameru, dolazi nova, odvojena serija Walkman telefona tako da ne bi bilo realno očekivati "blizanca" od K800i u stilu W800i jer mislim da je zadnji takav telefon bio W810i (spoj K750i i W800i). Osobno, meni se ne sviđa što Walkman seriji zakidaju na kameri, a s druge strane K800i i dalje služi kao pristojan MP3 player. Nadam se da će to razdvajanje malo sretnije izvršti ili da će se vratiti na staro i makar vratiti AF na Walkman seriju. U svakom slučaju ja preferiram W seriju radi dizajna i primarne funkcije MP3-a koja meni daleko više leži.Izvorno postao zmija
Ipak, ja se nadam da će izaći svojevrsni K/W combo, nešto poput onoga što je refugee rekao.
Dotad ljudi moji, uživajmo u K800i.![]()
(tko ga ima)
P.S. Mislim da je ovo lagani off-topic već...![]()
![]()

Odgovori uz citat
.Zasad se drzi dobro, mada, evo za pocetak, tastaturom nisam bas najzadovoljniji.Nije da nesto nije u redu sa njom, ali mogli su je uraditi na fazon w810, tamo je bila puno bolja, bar meni.Ako nekog jos nesto zanima, nek udari s pitanjima.

Bookmarks