Mene najviše zanima kvaliteta fotki u punoj rezi.
Ajde postavi neke fotke na imageshack da ih vidimo
Kao i uvijek eskluzivno sam dobio K800i, pa ako nekoga nesto interesira slobodno pitajte
na prvi pogled nema puno novosti, osim nabrjanih mogucnosti (3g video kao na V600i, 3mpx kamera najbolja mobilna koju sam vidio, al na zalost ne snima VGA video kao Noka 6233...)
Nikako mi se ne svidja ona grba na ledjima koja skriva kameru, telefon zbog nje se uvijek klacka na stolu
Osvjetljenje tipkovnice (lila) mi je malo girly
.. sto jos...
cool je photo Mate aplikacija koja uci kako pravilno fotkati
Igre - foto pecanje 2d, 3d miniolf i tenis WTA BT multiplayer
bt daljinac, eto i to je novo...
podrzava i push email, ali nisam prokuzio niti koji sevis niti uspio natjerati da radi sa MS Exhange accountom
browser kao na p990 ima google na pocetnoj stranici i dok je offline
moze se ukljuciti prikaz sata velikim fontom na stby ekranu
uf..pa i nema bas puno novosti... iako ce kamerica skrivnea u zvucniku mnoge privuci...![]()
Mene najviše zanima kvaliteta fotki u punoj rezi.
Ajde postavi neke fotke na imageshack da ih vidimo
sutra cu slikati, nema smisla ovak u mraku
i usporediti cu s n 6233 koja je, btw, pusiona, mislim da SE ima bolji proizvod i da je bitka u odnosu na onu K750i-6230i puno predvidljivija
Mene zanima onaj Walkman 2.0 software. Koliko znam u K800 su ga stavili, pa ako bi ga mogao malo opisati. Kakve su promjene u odnosu na ovaj Walkman soft trenutni. Ima li nekih značajnih promjena ili je to samo unaprijeđena verzija ovog softa? Malo taj Walkman soft opiši.![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
ja ne znam jesam li ja lud ili sto, al osim sto nije narancast potpuno je isti..![]()
i nema vise toga da je lijevo-desno prebacivanje izmedju ekrana, vec treba stisnut joystick (sto je po meni lose)
Pa nije moguće da je isti... Mislim nisam očekivao ništa posebno, ali brojka 2.0 bi trebala nešto NOVO donijeti. Gledam malo slike ovog W850. Čini mi se da su promjene uglavnom estetske. Sad sam uočio da ima album art (sličice album covera) i tako neke sitnice, mala promjena u organizaciji izgleda. Ako uočiš nešto novo javi, mene baš zanima taj Walkman 2.0.Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
Slike su mu prilično impresivne...![]()
po ovome qtek ima naj ljepse slike,boje su mu življe
Jesi se ti što zabunio? Qtekove slike su za nekoliko nijansi slabije kavlitete od SE K800. Debelo su mutnije, a to za živost boja, sigurno ima na K800 za namjestiti saturation, kontrast i ostalo...
Slažem se s ovim. K800 slike su odlične. To što Qtek ima življe boje je najmanji problem jer to ni nije realna slika onda. Najrealnije i najbolje slike ima SE. Oštrinu ne moramo ni spominjati kod SE-a jer je AF odličan.Izvorno postao frish-KI
Iznimno kvalitetne slike na K800. Zadržali su kvalitetu sadašnjih 2MP mobitela + povećali rezoluciju na 3MP i koliko ja znam poboljšali soft za fotografiranje. SE rules!
Tu je također i onaj Xenon blic.
@RSRRCTDjsp_m: Ako napraviš koju fotku s tim blicem, također nabaci ovdje.![]()
mene zanima jel on ima joystick (kao K750) ili navigacijsku tipku (kao W810)?
iPhone 5s 16 GB
ima joystickIzvorno postao imatic
Seriously?
To mu je jedan od najvećih nedostataka pored onog poklopca za kameru koji se meni npr. nikako ne sviđa. Iako sam negdje čitao da je joystick bolji od ovih dosadašnjih, ne znam, joystick je joystick pa se bojim da neće biti sreće s tim riješenjem.Izvorno postao Compov
![]()
slazem se s tobomIzvorno postao DJ DeVelox
Ja cim vidim taj joystick odma me uhvati neki "strah"
da ce opet s njim biti istih problema kao sa K750 jel izgledaju potpuno isto i nezasticeno
iPhone 5s 16 GB
Po meni, joystick je joystick. Ne možeš ga zaštiti niti unaprijediti puno. Kako god okreneš to je isti princip rada koji će kad tad najvjerojatnije zakazati ako je zakazao na dosadašnjim modelima. Moguće da su ga unaprijedili, ali čisto sumnjam...Izvorno postao imatic
Meni je recimo odličan ovaj pad na mom W900. Funkcionira kao 8-smjerna tipka, naravno kada si u mogućnosti koristiti 8 smjerova. U meniju za dijagonalno kretanje i sl.
![]()
evo da cse pohvalim,jojstik radi bezgrešno,a evo i slika od njega
![]()
fotke su fantasticne,ako imamo na umu da je to ipak mobitel.
slika mi je tiha jeza... užas....Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
Seriously?
Ahm, slika je uslikana u mrklom mraku...Izvorno postao Compov
ma znam ali ipak....Izvorno postao frish-KI
![]()
Seriously?
Ali ipak, mislim da nećeš naći drugi mob koji će ju uslikati približno ili bolje... Jer ovo su definitivno najbolje slike uslikane mobitelom koje sam do sada uspio vidjeti po webu... Od onih uređaja koji su dosptupni kod nas...
Slike su stvarno odlićne, najbolje do sada od svih mobitela.
PREDATOR
dosad nismo ni imali mobitel sa takvom kamerom...Izvorno postao predator
treba ga uspoedit sa recimo Samsung D900
Bookmarks