Zanima me kad bi si stavio slušalice od W800i na K800i dali bi bila ista kvaliteta reprodukcije pjesama ili to ovisi o software-u na mobu?
"stereo",ako se to uopce moze tako nazvati.
Zanima me kad bi si stavio slušalice od W800i na K800i dali bi bila ista kvaliteta reprodukcije pjesama ili to ovisi o software-u na mobu?
Neki dan sam bio u vip centru u Osijeku i isprobo k800i... i malo gledam, kad uslikam slike i pregledavam ih- skužio sam da nemam opciju uvećavanja dijela slike (zoom) ili možda imam? Ako stvarno nema (a u vip centru su mi rekli da nema) onda je to jedna od najvećih gluposti i promašaja, naprave tako dobar mobitel, sve tako dobro, a zaborave jednu tako banalnu stvar.
To mi npr. treba pod nekim testom i sl. kad trebam uslikati neku dokument ili šalabahter pa da onda mogu kasnije to i pročitati....
Ajd ako Vam nije problem da to netko isproba.... ista opcija me zanima i za k750i- da li postoji?
(dakle zanima me zoom pri pregledavanju slike, a ne pri slikanju)
Inače bi to trebalo postojati... Na mom W900 ima to "zoomiranje" kod pregleda slika... Kod K750 također... A evo na K800 mi nije palo na pamet probati... Budem probao u pon ako se sjetim i ako mi bude usput... I mene si sad zainteresirao za to...Izvorno postao konac
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
di ima za kupit taj Qtek slike su mrak, u odnosu na S.E. svaka baba bi na njegovim fotkama vrhunski izgledala![]()
Ima, ali moras prebaciti u Landscape pregled. Onda zoomiras sa onim gumbima za glasnocu.Izvorno postao DJ DeVelox
Bookmarks