Evo ga i ovdje i time bih ja završio ovu temu...
Andrea chill out! Već si prešla granicu dobrog ukusa što se humora tiče i više nikome tvoji monolozi nisu smješni. Nitko te ovdje ne provocira i žao mi je što to ne uviđaš. Ovdje se okuplja ekipa koju prvenstveno zanimaju mobilne tehnologije, o njima se raspravlja, a kafić postoji za četanje na jednoj civiliziranoj razini. Tu razinu ti očito ne priznaješ i žao mi je što te se tako lako može isprovocirati da ne možeš nekome na fin način ništa reći. Nemoj se samo sada isprovocirati ovime što pročitaš jer ovo nije usmjereno protiv tebe nego shvati ovo kao apel protiv daljnjih uvreda, otvaranja bezveznih tema (poput ove) s jedinim motivom produbljivanja svađa i sl.
I nek ti jedna stvar bude jasna: ovdje 'vise' članovi koji se već dugo poznaju, svi su u dobrim odnosima, nitko se ne vrijeđa i zato bi stvarno bilo dobro da malo proučiš 'klimu' foruma prije nego započneš neku svađu. A kad uvrijediš samo jednog člana to je kao da si uvrijedila sve nas. Pogotovo ako vrijeđaš nekoga tko ti na fin način (poput Sljake) pokuša objasniti kako stvari ovdje stoje. A ako se ti osjećaš uvrijeđenom, to prijavi moderatoru (imaš tu opciju na dnu svakog posta) i on (ja ili netko od nas) će to riješiti s tim članom preko privatnih poruka. Nadam se da ćeš ovaj post shvatiti dobronamjerno i prijateljski, a ne kao još jednu 'provokaciju'. Molim te da ne otvaraš više bespotrebnih tema (mi ćemo ih brisati) i da ostaneš ovdje na forumu u dobroj volji. Imaš duha, vesela si i zabavna i dečkima je drago da si tu, samo molim te imaj mjeru ako se osjetiš isprovociranom. Ako vidimo da toga uzmanjka, slijedit će posljedice u smilsu bananja.

Bookmarks