Ništa to nije nosense... Tak bi i trebalo biti, a ne ikao kod nas... Siluješ, kradeš, ubijaš, isti se dan braniš sa slobode...Izvorno postao fly_nan
Ništa to nije nosense... Tak bi i trebalo biti, a ne ikao kod nas... Siluješ, kradeš, ubijaš, isti se dan braniš sa slobode...Izvorno postao fly_nan
kad je danas?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
legendaran serija...nisam pogledao zadnju i sad je čekam...
da..moraš shvatit da je Amerika ogromna! i da ima pun klinac ljudi a tako i luđaka....Izvorno postao frish-KI
mama ti sestra!
udio problematičnih je uvijek manje više isti, samo eto, veći uzorak, veća vjerovatnost, kako Faber kaže.Izvorno postao FaberOSK
Po meni najbolja serija gledao sam kada je bila 1. put cijelu sezonu i sad opet gledam sve epizode...ma naj serija!!! OZ![]()
What else you gonna do on a saturday?
evo u jedan je oz...
nego mogu reć da je kasnije puuuno zanimljivija serija... sad je još sve svježe pa....
Seriously?
e kad je ono i na kojem??
mama ti sestra!
i sad si ti neš reko al zapravo nisi niš posebno lol! aj gledat seriju..idem i ja!Izvorno postao Inovator
mama ti sestra!
Ali sto je veci to je manja razlika u povecanju vjerojatnoti...tak da nije bitno je 1000 il 10 000...Izvorno postao Inovator
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
...upravo gledam...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
samo da velim da glumci nevjerojatno igraju uloge... stvarno prva klasa...
stavio sam u prvi post link na "više o seriji"...
Seriously?
serija mi je odlična i gledam svaku
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks