jel si probao kad pratiti seriju na nekom mandarinskom jeziku bez prijevoda i da je skužiš? ja jesam, i moja seka očito kuži neke stvari. a vjerujem i ostatak mlade populacijeIzvorno postao Compov
jel si probao kad pratiti seriju na nekom mandarinskom jeziku bez prijevoda i da je skužiš? ja jesam, i moja seka očito kuži neke stvari. a vjerujem i ostatak mlade populacijeIzvorno postao Compov
Serija je zakon ...upravo radi toga sta je bolesno realna i je dobra.
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
gogs,tvoja seka je sad budna?
Serija je dobra, mada to da je realna i zorna, možemo samo nagađati, jer sumnjam da je itko od nas bio u (američkom) zatvoru... Ako bih uhvatio pokoju epizodu, pogledao bih ju uglavnom zbog Kellera...
What?!
serija mi je super,mozda me malo zivcira sta stalno nekog silujuinace je jako jako jako dobra,gledam kad stignem stalno
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
odlična serija
doduše malo su mi pretjerane kazne u seriji... "osuđen za umorstvo iz nehaja. kazna: 500 godina zatvora, bez mogućnosti pomilovanja"ali ajde. zanemariš taj nonsens kad vidiš sve one lijepe, okrugle i tvrde guze
keller je zakon... ali meni definitivno najbolji ---> adebisi i ryan o'reily... uff mljac
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Prva liga, sviđa mi se psihološki dio. Ono, beecher poludi i sl.![]()
A life? Cool! Where do I download one of those?
Ništa to nije nosense... Tak bi i trebalo biti, a ne ikao kod nas... Siluješ, kradeš, ubijaš, isti se dan braniš sa slobode...Izvorno postao fly_nan
Bookmarks