mislim, možda i griješim da je davno bila već tema o tome...Izvorno postao Compov
no, serija je vrlo realna i kvalitetna. pokazuje vrlo zorno život iza rešetaka, ako to možemo nazvati tako
Gledate je? što mislite o njoj???
Ja mislim da je pre dobro napravljena i osmišljena...
svaki dan je u pola 1 ako se ne varam... dakle za par minuta...
O SERIJI:
http://en.wikipedia.org/wiki/Oz_%28TV_series%29
Zadnji uredio Compov : 13-07-2006 u 02:03
Seriously?
mislim, možda i griješim da je davno bila već tema o tome...Izvorno postao Compov
no, serija je vrlo realna i kvalitetna. pokazuje vrlo zorno život iza rešetaka, ako to možemo nazvati tako
ali ima i bolesnoća jako. inače ne volim takvo nešto previše gledati. možda sam gledao 2 epizode...Izvorno postao Inovator
najrealnija serija u svom žanru. Izvrsna![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Evo je taman na TV-u. Sad ce Beecher izgubiti musku nevinost![]()
Zakon je serija!
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
nažalost te bolesnoće i jesu realnost. kad razmisliš kakvi ljudi idu u takve ustanove, shvatiš da su bolesnoće neizbježne. zbog njih su mahom i došli tamoIzvorno postao GoGs
![]()
ma kužim ja to, ali baš mi i nije drago kad mi to mala sestra gleda... to me malo ubija u pojam. Jest da je serija realna, ali nije za oči djece i da se to tak emitira... ne ide više djeca u 7 sati spavat...Izvorno postao Inovator
nego kad u 2? 3? 5???Izvorno postao GoGs
Seriously?
mislio sam na 19 h. no to se sam tak kaže.Izvorno postao Compov
no nije bitno, ali nije za oči male djece. na to sam mislio
naravno da nije... pogotovo za one koji znaju i čitatIzvorno postao GoGs
![]()
Seriously?
jel si probao kad pratiti seriju na nekom mandarinskom jeziku bez prijevoda i da je skužiš? ja jesam, i moja seka očito kuži neke stvari. a vjerujem i ostatak mlade populacijeIzvorno postao Compov
Serija je zakon ...upravo radi toga sta je bolesno realna i je dobra.
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
gogs,tvoja seka je sad budna?
Serija je dobra, mada to da je realna i zorna, možemo samo nagađati, jer sumnjam da je itko od nas bio u (američkom) zatvoru... Ako bih uhvatio pokoju epizodu, pogledao bih ju uglavnom zbog Kellera...
What?!
serija mi je super,mozda me malo zivcira sta stalno nekog silujuinace je jako jako jako dobra,gledam kad stignem stalno
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
odlična serija
doduše malo su mi pretjerane kazne u seriji... "osuđen za umorstvo iz nehaja. kazna: 500 godina zatvora, bez mogućnosti pomilovanja"ali ajde. zanemariš taj nonsens kad vidiš sve one lijepe, okrugle i tvrde guze
keller je zakon... ali meni definitivno najbolji ---> adebisi i ryan o'reily... uff mljac
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Prva liga, sviđa mi se psihološki dio. Ono, beecher poludi i sl.![]()
A life? Cool! Where do I download one of those?
Ništa to nije nosense... Tak bi i trebalo biti, a ne ikao kod nas... Siluješ, kradeš, ubijaš, isti se dan braniš sa slobode...Izvorno postao fly_nan
kad je danas?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
legendaran serija...nisam pogledao zadnju i sad je čekam...
da..moraš shvatit da je Amerika ogromna! i da ima pun klinac ljudi a tako i luđaka....Izvorno postao frish-KI
mama ti sestra!
udio problematičnih je uvijek manje više isti, samo eto, veći uzorak, veća vjerovatnost, kako Faber kaže.Izvorno postao FaberOSK
Po meni najbolja serija gledao sam kada je bila 1. put cijelu sezonu i sad opet gledam sve epizode...ma naj serija!!! OZ![]()
What else you gonna do on a saturday?
evo u jedan je oz...
nego mogu reć da je kasnije puuuno zanimljivija serija... sad je još sve svježe pa....
Seriously?
e kad je ono i na kojem??
mama ti sestra!
Bookmarks