Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Tema: here I am

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2003
    Mobitel
    nokia e65 i 6300
    Operater
    vip net
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool here I am

sljaka ovako da nešto razjasnimo....ti kao dobro poznaješ ljude s kojima se dopisuješ? ti sve znaš o njima i šta god ti oni napišu ti im vjeruješ? ako ti tako razmišljaš, sorry ali ja ne. Fazu ja sam jako pametna sam prošla odavno, niti se nemam kaj ohladit, a bome niti sam se došla svađat. tko mene provocira ja samo vraćam, shvati da ne dopuštam provokacije nikome...ovdje sam sasvim slučajno zalutala jer sam trebala prodat jedan mob...došla sam kao normalni "surfer" i sve je bilo ok dok dotični ljudi nisu počeli bacat provokativne poruke....Nemoj ovo shvatiti kao neko opravdanje, jer ja se nikome nisam dužna opravdavati nego ovo shvati kao pokazatelj da sam jedna sasvim normalna osoba. Žalosno je to što ste sad većina vas pokazali u biti kakvi ste, ja došla malo podići atmosferu...imam smisla za humor na bacanje....itd...ali ne, ti i pametnjakovićka Vanja ste odlučili pametovat..pa neka vam bude, nije ni čudo što nemate cura ovdje....stvarno sam razočarana i totalno ste bezveze!!!!!!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    SAMSUNG X100
    Godina
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Andrea ja sam i riječju i djelom pokazao da sam 100% uz tebe, molim te imaj to na umu. BAJDWEJ, Vanja ti je muško i kako sada stvari stoje zadugo ti neće moći odpostati.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2003
    Mobitel
    nokia e65 i 6300
    Operater
    vip net
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question daj ne njajke...

Poslao: miško
    Andrea ja sam i riječju i djelom pokazao da sam 100% uz tebe, molim te imaj to na umu. BAJDWEJ, Vanja ti je muško i kako sada stvari stoje zadugo ti neće moći odpostati.
    vanja je muško? pa tko bi rekao? ja mislila da tak glupo stvorenje može biti samo žensko.....

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points
    Nagrade:
    Calendar Award

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    VIP
    Bodovi
    26.030
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.030, Nivo: 39
    Bodovi: 26.030, Nivo: 39
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oK, ovo smo apsolvirali
    na forumu nije dopusteno nikakvo vrijedjanje drugih clanova po bilo kojoj osnovi, stovise - naredjujem brizno postupanje sa clanicama njeznijeg spola; tko zna mozda cete jednog dana razmjenjivati PM preko mobitela

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove