evo rjesenja
Izasao je novi FW za nokiu 6680 - V 6.07.04
evo rjesenja
Izasao je novi FW za nokiu 6680 - V 6.07.04
Ja imam V2.04.15, ali kao što rekoh, ne trza kod snimanja na MMC
a snimas na 1GB karticu?Izvorno postao Dark
Ne, ja snimam na 64MB, ali znači da protok podataka nije kriv za trzanjeIzvorno postao khideg
jel ima gdje za skinuti ovaj novi firmware? nigdje ga ne vidim... ak ima linkić kakavIzvorno postao khideg
![]()
Pokušao sam snimati sa 64MB karticom-bez trzaja, a svoju od 1GB sam stavio u N90 i tu također zapinje slika kao na 6680.
Znači, piknuo sam neispravnu karticu koja nosi ponosno Nokijino ime! Ili je neispravna ili kako biste vi formulirali?![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Sličnu stvar sam imao s jednom 256mb karticom. Ona je radila i sve je (uglavnom) bilo ispravno, ali je bila spora do bolaIzvorno postao Mobyy
Zatim je jednog dana neočekivano krepala i zamjenili su mi je sa nekom sasvim sedmom, ali za razliku od prijašnje ova je radila vrlo brzo što se lijepo dalo primjetiti.
Može bit da ima neki problem u sebi, neznam da li bi se to moglo nazvati kvarom..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da, upravo dovoljno ovima iz Mobisa da, u njihovoj maniri zaključe kako je kartica u biti "ispravna" (jer ipak radi), a ja se mogu požaliti Čistoći i Vodovodu... lolIzvorno postao XLR8R
U Mobisu!
nije kvar. samo js spora ko vrag.Izvorno postao Mobyy
Ali, zar nije malo čudno, to je ipak Nokia RS DV MMC. Znači nije neka No Name (mada mi se čini da su te bolje od ovog smeća kojeg imam![]()
).
U Mobisu!
pa iskreno kontam si da su bolje.Izvorno postao Mobyy
Moja je bila Kingston... Nije noname..Izvorno postao Mobyy
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A ljudi moji, svašta!
Mislim, ovako-imao NoName i odbijao ju je, kupio Nokia MMC, prespora...
Dođe mi fakat da sve prodam i ostavim si 3310. lol
U Mobisu!
Bookmarks