Da, vjerojatno softver podržava MMC do npr 512MB, a one preko su "na vlastiti rizik".Izvorno postao Dark
Da, vjerojatno softver podržava MMC do npr 512MB, a one preko su "na vlastiti rizik".Izvorno postao Dark
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
MMC kartice su ocajno spore i vjerojatno se zato sporije snima na karticu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Možeš li ovo malo pojasniti?Izvorno postao rospaya
U Mobisu!
hoce reci da su brzine protoka podataka izmeu dtelefona i kartice prespore za taj tel..Izvorno postao Mobyy
usporedba: imas komp koji ima ludo brzi procesor, ali imas RAM koji je spor ko vrag..
znaci tebi ce trzat bilo koja grafika ili neki zahtjevniji poso jer treba veremena da se ucitaju podaci u ram iako i proc moze obraditi, on mora cekati da se ucitalu podaci.
Misliš da bih oslobađanjem unutarnje memorije dobio na stabilnosti snimke?
Trenutno imam free cca 2,5MB od nekih 9 (iako je tih 9 u biti fikcija jer ih u stvarnosti nije moguće dobiti).
U Mobisu!
ne bi nista dobio,jer to nema veze. kartica je spora ..ona ogranicava protok..Izvorno postao Mobyy
Kod mene na 6680 nema nikakvih trzanja dok snimam video na MMC
Koristim TakeMS od 1 GB , sve normalno radi. Snimao sam sa ugradjenim snimachem..
kontam si da ima brzu karticu..Izvorno postao Shamanix
Ista stvar i kod mene na 6630, TakeMS snima bez trzanja. Ono iz mobisa ne valja.Izvorno postao Shamanix
Bookmarks