Samo ti zadrži sebi T310.
Nije neka velika prevaga na M55, ima bolji ekran (ali jako male rezolucije - "kvadratićast"). A za T310 možeš naći Mophun igre tako da...ono...
Ja bih si na tvom mjestu zadržao T310.
Al to je moje mišljenje...
Pozdrav svima!
Ee sad mi treba pomoc, naime imam vec nekih 5-6 mjeseci Sony Ericsson t310 i...dosadio mi je. Najvise jer mu je dizajn nekako zastario, ustvari nije zastario nego je dosadan...
Pravo sam se nameracio na Siemens M55 i koliko sam cuo ima i Javu sto je super, al sto je meni vazno ima i gprs, mms i tako to..
Jel moze neko da mi kaze nesto vise u vezi s ovim telefonom, kakav je? Jel fin ekran?
Ima'l finih igara i tako to...?
Ajd vozdra!
Samo ti zadrži sebi T310.
Nije neka velika prevaga na M55, ima bolji ekran (ali jako male rezolucije - "kvadratićast"). A za T310 možeš naći Mophun igre tako da...ono...
Ja bih si na tvom mjestu zadržao T310.
Al to je moje mišljenje...
She is my sin...
a što kažeš na Samsung C100?
mislim da ako nije velika nadoplata trebas zamjeniti za m55
meni je ekran na m55 jako dobar, i ne vidi se svaki pikselcic kao sto neki tvrde... zamijeni ti to...![]()
meni je ekran m55 vrlo sličan onom od s55
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Whiteboy, al kolko znam s55 ima 256 boja, a m55 4.096 boja...tesko da moze biti slican..
Nego kakve su igre na 55-ici, programi...koliki je ekran?
Nije valjda da niko nema m55?
dobar ti je, ekran je nesto bolji nego na S55, drugacije su poslozeni pikseli... ne znam jel postoji program za izmjenu podataka sa M55, za S55 postoji, a moze i preko IR i BT, sto m55 nazalost nema...
BH znam za boje ali oba imaju 101x80 i vrlo su pikselizirani (na m manje nego na s, ali dalje primjetno..)
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Dobro, al ekran mora biti bar 2x bolji od 310-ke, a tu su i Java igre koje su za razliku od "Morefun" (Mophun) besplatne...
Nego hoce li mi neko od vas reci kakve su igre i jesu'l bolje od Mophun? I sta je sa aplikacijama...sta je to uopste? Jel se moze instalirati Icq?
Ipak je 310-ka malo preozbiljna za mene i dosadila mi je...******, ja telefon mijenjam svakih nekoliko mjeseci a buduci da je cijena 310 sa 250 maraka skocila na 400, a sam m55 je 350-400 maraka...![]()
Preporučujem M55.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks