.... zar niko nema ideju (ili s65)?
forum spava??![]()
... da dodam da sam probao i dodatni patch koji treba da popravi ovaj problem (phone crush after master patch) ali ne pomaže!
Obzirom da sam u skorije vrijeme nabavio ovaj S65 cilj je da ga izdrndam maximalno da vidim šta sve može (i ne može). Odmah sam došao do problema kod patchovanja... Ne mogu aplicirati Master Patch koji kontroliše ostale patcheve (veliki broj dobrih patcheva mora ići nakon njega). Znači uradio sam kako drugovi sa siemensmanie nalažu, ali ništa. Telefon se gasi uz bip!
Probao sam dakle tri verzije Master patcha (od kojih je zadnja v5)!
Može li mi neko pomoći da riješimo ovaj problem.... slično mi se dešava i kod nekih drugih patcheva, ali pretpostavljam da i oni idu na master patch.
Inače je fw58 swup update (lg04) ... opet sa siemensmanie!
.... zar niko nema ideju (ili s65)?
forum spava??![]()
... da dodam da sam probao i dodatni patch koji treba da popravi ovaj problem (phone crush after master patch) ali ne pomaže!
Zadnji uredio sergejus3 : 12-07-2006 u 13:35 Razlog: dodatak
to ti je valjda zbog swupa,trebo si originalni update.
provjeri dali je patch za istu verziju fw-a koji ti imas na mobu...
maraschino - PTICICA
mislim da varijanta nema veze isto kao i kod originalnih updatea.
Da, skidam samo patcheve za odgovarajući fw, na siemensmania je to lijepo raspoređeno...Izvorno postao 3aTmr
uhh, to je apsolutno krivo - verzija fw-a MORA odgovarati patchu koji je piosan za konkretnu verziju fw-a...Izvorno postao Ro@m
maraschino - PTICICA
neznam, tesko mi je dati neki konkretan odgovor jer nemam taj mob pa da probam patch i vidim u cemu je problem...Izvorno postao sergejus3
maraschino - PTICICA
Kod patchanja je uvijek bilo patcheva koji nisu radili i cijeli se sustav patchanja zasniva na metodi pokušaja i pogrešaka. Isto tako postoje patchevi koji se međusobno ne trpe.
Osobno ne volim Master patcheve nego više volim sam stavljati patcheve koji mi odgovaraju.
Na tvoju žalost izgleda da još nitko ovdje nije patchirao S65 pa ti je nemoguće i odgovoriti konkretnije.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Šteta... evo uspio sam nekako aplicirati taj master patch, a da mi tel ne crkava... problem je što u principu ništa nisam dobio! Kad pokrenem midlet koji ide uz Master patch (java) kaže da nemam instalirane nikakve patcheve (iako imam,ali ne rade)... znači skroz je bezveze, a što je najžalosnije, zanimljiviji patchevi su rađeni preko MP-a..... Ali ajde,nema veze, rade neki drugi.
Imam pitanje za GPS podršku na S65. Instalirao sam patcheve za GPS i šta sad? Ništa nisam dobio na glavnom displeju, niti gdje drugo (čini mi se da su i ti patchevi preko MP-a). Je li neko probao GPS na mob.-u? Kako to ide uopšte? Moram li biti konektovan na net ili šta slično??
Takođe pitanje odnosno zamolba, ima li neko neki patch (ili šta drugo) za čišćenje svih patcheva??? (a da ne podrazumijeva flashanje mob-a sa FUBU-om)!!!
THANKS!!
Čiščenje svih patcheva odjednom moguće je samo ponovnim flashanjem. Pojedinačno ide sa undo.
GPS na mobitelu, vrlo vjerojatno zahtijeva vanjski GPS uređaj s kojim onda mob komunicira preko bluetootha. Na taj način funkcionira to kod SX1
Jedini Siemens koji ima ugrađen GPS je SXG75-
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a mozda cak ni to. mozda je to tzv GPS a u biti se ravna po baznim postajama (kao sto je bilo za druge starije siemense...)Izvorno postao Sljaka
maraschino - PTICICA
Bookmarks