Cao svima,bio sam na regrutaciji i u vojsci cu biti vozac tj.najvjerojatnije cu ici u Pozegu,sad me zanima dali ja trebam polagat prije vojske za B kategoriju ili u vojsci polozim sve?
thx
Cao svima,bio sam na regrutaciji i u vojsci cu biti vozac tj.najvjerojatnije cu ici u Pozegu,sad me zanima dali ja trebam polagat prije vojske za B kategoriju ili u vojsci polozim sve?
thx
ne trebaš ništa, to i je bit, tamo polažeš (gade jedanIzvorno postao Rvs_Gamer
). ako trebaš kakvu vezicu, javi se, imam ih tamo, bar da jedeš kao čovjek
![]()
haha dobar si sto nudis?Izvorno postao zerobravo
![]()
VIP ložu u kantini, i časnika koji gazi sve ispred sebe.Izvorno postao Rvs_Gamer
moze!Izvorno postao zerobravo
,i opijanje kad god stignem
,bjezanje preko ograde,ludovanje gradom,mozemo da popijemo koju brate
![]()
uvijek za akciju. bit današnje vojske i je biježanje preko ograde, bit što više dana kod kuće, jer država ne može to sve da nahrani, pa ti predlažem da se javiš još osim meni i imaticu, radi smještajaIzvorno postao Rvs_Gamer
(ubit će me kad ovo pročita
)
Ja sam bio vozač u vojsci i izmeđuostalog bio i u POžegi, moraš imati B kategoriju položenu, tamo se polažu samo A, C i E kako je bilo. U odnosu na onu koju imaš polažeš višu kako je i Jay reko. Inaće tamo se svi bruse na A jer polažu na VP kroserima, no ostatak roka provedu na straži,.... ako padneš na ispitu prebace te u pješadijuIzvorno postao Rvs_Gamer
![]()
ma kakva vojska, to je propalo. Isto ko i država![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Bookmarks