malo sam prcko po jednom i po drugom i mislim da se tu nam sta razmisljati-->t610
molio bih forumaše koji imaju bilo kakvog iskustva s ova 2 moba da mi preporuče 1.koji su nedostaci jednoga prema drugome?
zavaljujem na vremena utrošenom za čitanje ovog posta.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
malo sam prcko po jednom i po drugom i mislim da se tu nam sta razmisljati-->t610
ti si lud ak uzmes 6610,ja imam 7210 koja je ista ko 6610,znaci T610
Ako si gladan pojedi nesto
t610!
Forumaš godine :)
6610 sa bijelom maskom mi izgleda ko onaj dijetni sladoled.
Ma...ne sviđa mi se
Puno držim do dizajna i T610 ima bolje funkcije, a i bolji je po osobinama.
Dakle T610
She is my sin...
ma ja baš ne volim njoku...veliki sam SE fan,ali sad sam vidio u mercatoneu da imaju 6610 za 1890,00kn pa sam se jako zainteresirao!znam ja da je T610 bolji,ali razlika u cijeni je soma kuna pa me zanima jel se isplati dat tolko više?t610 ima bolji ekran,blutut,ugrađenu kameru,i-mejl klijent i glasovno biranje al to mi baš ne znači puno(osim dobrog ekrana).6610 ima čist okej ekran.važno mi je da ima IC,gprs,javu i ostale uobičajene funkcije(alarm,kalendar,timer,vibru,poly melodije,kalkulator).ova njoka to ima i mislim da se nudi za odličnu cijenu.zanima me jel mislite isto?
razmišljao sam čak i o samsungu c100 al ima poprilično mali ekran i jako slabu bateriju.tak da sam na kraju odustao od njega!
ma ubodi t610!
ne znam samo zašto su izbacili blutut iz 6610?pa serija 6 je uvijek bila viša klasa i morala bi ga imat!čuj,puno mi je sad dat 2800,00 za t610.mislim malo pričekat božić pa da vidim kolko će mu past cijena.ako bude oko 2200,00...sigurno ga uzimam.gledam malo stare brojeve mobya i mobila i skužio sam da u pola godine cijena padne za nekih soma kuna!(ali kod više klase mobitela).pa to se totalno isplati sačekat i onda kupit.
Ako ti nisu bitne one funkcije koje t610 ima a nokia nema, onda je 1000 kuna uštede itekako razuman potez.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
t610 u svakom slucaju...
6610 nema šanse
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks