Zanima me da li je netko isprobao. Ako jest moze neki link...gdje naruciti.
Vidim na www.miato.hr dobrih stvari ali pise da nije testirano na tom modelu.
Usput me zanima da li za unlock E1000 treba rastavljat mob ili samo kabel...Hvala.
Zanima me da li je netko isprobao. Ako jest moze neki link...gdje naruciti.
Vidim na www.miato.hr dobrih stvari ali pise da nije testirano na tom modelu.
Usput me zanima da li za unlock E1000 treba rastavljat mob ili samo kabel...Hvala.
ovisi o verziji bootloadera na mobitelu, na starijim treba uklonit rsa i onda unock, a na novijima tp..Izvorno postao kbalatinac
jel smijem znati koji boot mora biti da se može bez TP-a? i kako skinuti RSA. ak se sjećam, mislim da to ide sa FlashBackupom sa pravim loaderomIzvorno postao Inovator
![]()
Ako si iz Zg otidji do freeporta, oni ti tamo imaju dual sim koji mozes probati.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Iz osobnog iskustva mogu reći (naglašavam OSOBNOG- da netko ne zamjeri) da već dva tjedna testiram dual sim adaptere na moto v360 (adapteri king- znači da se ne mora rezati kartice) i sve isprobane tipove K1,K3,K5,K6 troše bateriju kao ludi (izdrži jedva 24 sata uz par sms-a i pokoji kratki razgovor). Zato toplo preporučam da prvo isprobaš ili ak ti nije frka punit mob svaki dan...
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Je ako si iz ZG onda otiđi do njih jer ako nisi, niti će ti ikad odgovoriti na mejl niti će ti išta konkretno znati kazati preko telefona.Izvorno postao RAUL
ja koristim taj dual sim adapter iz freeporta za tele2+vip, baterija se trosi kao inace, i sve radi normalno...prezadovoljan sam!
Bookmarks