Nemam iskustva konkretno sa HP nx6125, ali imam nx6110... Imam ga nešto manje od godinu dana i zasad sam zadovoljan njime... nx6110 je niža klasa od nx6125 tako da ih ne možeš direktno uspoređivati, ali ako govorimo generalno o HP laptopima mogu ti reći da su u redu... Nisam imao nikakvih problema s njime i kvaliteta izrade i ostalo zadovoljava... Jedino mi malo smeta što se dosta grije tako da mu ventilator skoro stalno radi... Mislim da su ventilatori, i komponente mogli biti malo bolje razmješteni no to je slučaj kod nx6110, vjerujem da je nx6125 bolje riješen.. Još nešto što ti mogu reći za nx6125 je da sam u jednom časopisu čitao da ga hvale kao HP-ov best-buy i najbolji omjer cijene i dobivenoga u HP-ovoj ponudi!
Osobno, ipak bih ti preporučio Lenovo, jer mislim da je ipak bolji od HP-a, a također se i ja interesiram za Lenovo... Tako da sam prilično siguran da će moj idući laptop biti Lenovo... HP laptopi su solidni i nećeš platiti samo ime već i kvalitetu, pogotovo u višem cjenovnom rangu. No ipak, moj glas ide za Lenovo.![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks