pa i ja bi volio, ali kad mi se to pojavilo ja ga nisam ejecto, ali nema veze, od sad hocu!
pa i ja bi volio, ali kad mi se to pojavilo ja ga nisam ejecto, ali nema veze, od sad hocu!
cvita
Zapravo mislim da se jednom i meni dogodilo da se ta poruka pojavi nakon samo safely removea... Ali to nije ništa pouzdano... Uglavnom ovo sa ejectom piše u uputama čini mi se. Ja sam se već navikao na tu proceduru tako da čim me ta poruka veselo dočeka, ja kabel isključim i siguran sam da sve štima.Izvorno postao cvita
Jednom sam kabel sa iPoda ištekao dok je još ona poruka stajala i ništa se nije strašno dogodilo, ali sam ostao bez svega što sam tada prebacio na njega...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
tnx, radi![]()
u mene prepozna 2 usb-a, koji trebam ejectat, kad jedan ejectam pise mi na mobu da mogu iskopcat usb, kad i drugi ejectam, opet mi pise da nemogu iskopcat usb..
cvita
Trebaš ejectati onaj prvi po slovu diska (kod mene je F:\ npr.). Onaj disk na kojem ti piše PHONE ili tako nešto, ne onaj na kojem piše samo Removable Disk. Uglavnom ejectaj onaj nakon kojeg ti se poruka makne. Ne oba. I nakon toga možeš još oba diska safely remove i onda slijedi ištekavanje kabela.Izvorno postao cvita
Ako se ne varam jedan disk je za pristup memoriji telefona, a drugi za pristup memorijskoj kartici. U svakom slučaju ejectaj onoga(one) nakon kojeg(kojih) ti nestane poruka na mobitelu.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks