da i u mene se isto pojavljuje, ali jednom mi se i pojavila poruka, sada mozete sigurno iskopcati usb kabel
da i u mene se isto pojavljuje, ali jednom mi se i pojavila poruka, sada mozete sigurno iskopcati usb kabel
cvita
Ta poruka će se pojaviti nakon što disk ejectaš... Iako safely remove radi sličnu stvar, eject diska će jedini rezultirati porukom da smiješ iskopčati mobitel... Nisam siguran je li nužno svaki puta eject + safely remove, ali ja ipak volim da mi on napiše da ga smijem iskopčati... Mislim da ne stoji ta poruka tu bezveze...Izvorno postao cvita
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
pa i ja bi volio, ali kad mi se to pojavilo ja ga nisam ejecto, ali nema veze, od sad hocu!
cvita
Zapravo mislim da se jednom i meni dogodilo da se ta poruka pojavi nakon samo safely removea... Ali to nije ništa pouzdano... Uglavnom ovo sa ejectom piše u uputama čini mi se. Ja sam se već navikao na tu proceduru tako da čim me ta poruka veselo dočeka, ja kabel isključim i siguran sam da sve štima.Izvorno postao cvita
Jednom sam kabel sa iPoda ištekao dok je još ona poruka stajala i ništa se nije strašno dogodilo, ali sam ostao bez svega što sam tada prebacio na njega...
tnx, radi![]()
u mene prepozna 2 usb-a, koji trebam ejectat, kad jedan ejectam pise mi na mobu da mogu iskopcat usb, kad i drugi ejectam, opet mi pise da nemogu iskopcat usb..
cvita
Trebaš ejectati onaj prvi po slovu diska (kod mene je F:\ npr.). Onaj disk na kojem ti piše PHONE ili tako nešto, ne onaj na kojem piše samo Removable Disk. Uglavnom ejectaj onaj nakon kojeg ti se poruka makne. Ne oba. I nakon toga možeš još oba diska safely remove i onda slijedi ištekavanje kabela.Izvorno postao cvita
Ako se ne varam jedan disk je za pristup memoriji telefona, a drugi za pristup memorijskoj kartici. U svakom slučaju ejectaj onoga(one) nakon kojeg(kojih) ti nestane poruka na mobitelu.
Bookmarks