ili ga odnesi u servis ili probaj ga sam flashati. Imas tutorial tu na forumu u temi "W800 hacking" A i Compov je smrdao tako mob, i njemu je seus vratio kako je biloIzvorno postao loklar
Možda su neki več upoznati s mojim problemom al' evo ukratko:
-išao sam kopirati FS mapu sa moba na komp pomoču FAR menagera, isti se smrznuo i nakon nekoliko sekundi sam srušio
-od tada mob nemogu upaliti
-ne reagira na punjač niti na usb kabel
-FAR, Davinchi 13.7 i 13.8, a ni SEUS ga ne prepoznaju
-probao sam ga pokrenuti i s punom baterijom i na drugim računalima, ali ništa
-par dana prije toga sam stavio nove ikone i promijenio driver za kameru i sve mi je normalno radilo
Što mi je činiti? Da odnesem mob u servis, ili....?
Mob je zaključan na vip i ima vodafone soft.
ili ga odnesi u servis ili probaj ga sam flashati. Imas tutorial tu na forumu u temi "W800 hacking" A i Compov je smrdao tako mob, i njemu je seus vratio kako je biloIzvorno postao loklar
iPhone 5s 16 GB
Probao sam ga flehsati, ali ko što rekoh:
-FAR, Davinchi 13.7 i 13.8, a ni SEUS ga ne prepoznaju
Slijedim cijeli postupak ali ništa se ne događa, imam sve instalirane drivere, jedino što imam orginalni kabel DCU-60 pa nemogu ništa više probati osim s ovim programima.
A ako ga odnesem u servis, bojim se da ću izgubiti garanciju jer sam mijenjao ikone i camdriver.
Mob nisam otključavao, a ni fleshao.
Ako je skroz mrtav kao sto kazes, mozda nece ni gledati sta si dirao a sta nisi, nego ga samo odmah preflashaju i gotovo.![]()
kad to naprave sve tvoje promijene odlaze a dolaze orginalne postavke novog softvera, pa i ikone.Ha Ha Ha guba.Izvorno postao ravilov
Ma to mi je najmanji problem, bitno da mi ne ponište garanciju.Izvorno postao mrcina
Izvorno postao loklar
odnesi ga u em a ako servis dođe više nego novi kupi drugi a ovaj imaj za rezervne dijelove.
ako imas garanciju odu u servis, ako nemas javi se meni.Izvorno postao loklar
pa nije tako, evo vidi ovu temu:Izvorno postao ravilov
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=22951
ja sam kopirao layout za w800 u svoj z520i (budala)
sve je bilo ogromno... kao da mi je rezolucija povećana pa ispada iz ekrana...
no seus ga je popravio...![]()
Seriously?
normalno, jer seus i flasha baš taj dio memorije, nazovimo ga flex, znači user postavke i tako...sam core flash ostaje netaknutIzvorno postao Compov
I što mi je sad nakraju činiti?
@inovator
Misliš da će u servisu vidjeti da su mijenjane ikone, odnosno camdriver?
nece, naime ako je tel mrtav, nevjrujem da ce previse gledati sto je toga uzrok vec samo krenisti novi soft... ako se bojis gubitka garancije, javi se meni, ja ti to rjesim za jeftinjaru.Izvorno postao loklar
Evo, i to je riješeno...![]()
Hvala khidegu ne povoljnom "oživljavanju" moba.![]()
Zadnji uredio loklar : 17-07-2006 u 08:48
takve stvari rješavajte privatno, a ne ovako javno
i ja imam isti problem....problem je nastao kada sam kopirao novi layout,i tokom kopiranja me se diskonektovao telefon....od tada je mrtav nista ne reaguje.....nece ni cid da procita kao da "C" ne radi....
nosio sam ga u servis i oni sa cruiserom nisu mogli da ga pronadju....a profesionalci su....
ako moze ovaj decko sto je namestio loklaru da mi kaze sta je uradio da kazem ovim slepcima da mi poprave telefon![]()
MOJ FOTO ALBUM http://picasaweb.google.com/simovic.aleksandar
pozdrav,
imam slicnu ovakvu situaciju sa svojim k750, ali ga nisam pokusavao flashati, nego je jednostavno sam od sebe crko - kad ga pokusam upaliti, pojavi se logo od sony ericsson-a, i tu se zaustavi...
pretpostavljam da problem mogu rijesiti sa flashanjem, ali me zanima da li postoji ikakav nacin da ne izgubim podatke (imenik, poruke, file-ove) koji su gore? jel postoji nacin da ih backupam makar mob nije bootan?
mozda malo OT, ali ipak ima neke veze sa flashanjem...![]()
flashaj samo main i neces nista izgubiti!!!
###1410989180026
Bookmarks