Pretpostavljam da je ovo sluzbena vijest iz Etraneta... Jer je HTC na globalnoj razini to najavio vec prije mjesec dana.
Pretpostavljam da je ovo sluzbena vijest iz Etraneta... Jer je HTC na globalnoj razini to najavio vec prije mjesec dana.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
kak se meni cini..samo jedan je mda compacti nece jos dugo napravit mu konkurenta..nadam se da cu jos godinu dana moci izdrzat i biti u toku s tehnologijom...
Nobody dies virgin ,Life FUCKS everybody
A sta kazes na HTC Trinity?Izvorno postao Betmenko
http://bahun.net/modules/news/article.php?storyid=436
Evo i onih ostalih:Izvorno postao cj-six
http://www.gadgethive.com/qtek.htm
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ma samo je jedan MDA COMPACT![]()
Nobody dies virgin ,Life FUCKS everybody
Zapravo u pravu si. Idući model [Trinity] sigurno se neće zvati MDA Compact nego MDA Compact III , ako ga bude u T-Mobile ponudi.Izvorno postao Betmenko
Dakle samo je jedan MDA Compact.
Što se ovih novih modela tiče meni se najviše sviđa ovaj TyTN. Samo što neću ni jednoga kupiti... Preostaje mi samo čitanje reviewa...![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ja definitivno odustajem od WM PPC mobitela, jer OS jos nije niti priblizno prilagoden upravljanju sa jednom rukom, a to mi svakako treba. Trenutno mi je u planu Qtek 8310 i ako ce biti love mozda uleti neki PDA, recimo Axim x51v ili Palm T|X.
www.gadgethive.com
si, al trebalo je biti siguran ili da ce se nastaviti posao i support i sa novim imenomIzvorno postao rospaya
![]()
Bookmarks