brijem da ti je to zato što nije za taj mob kolko ja znam radi samo na 360v![]()
![]()
Stavio sam winamp na svoji v235 i kad ulazim u njega mi piše winamp i slika ovce je al kad to se makne onda onda je samo crna slika i kad stisnem nešto se otvori izbornik mogu odabrat koje pjesme da stavim i itd, ali nece kad bi trebao ici na player nece mi se pokazat, dali je to možda greška u programu ili?
brijem da ti je to zato što nije za taj mob kolko ja znam radi samo na 360v![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Radi i kod mene na L7 slvr...Izvorno postao Ifrit
@Keyser neznam sto tocno ne stima...
kak opisuje probleme reko bi da na toj motoeoli ne radi tak je bilo i kod mene
A KAJ SAD TI GLEDAS�
mislim da je problem to što v235 ima manji ekran pa to radi probleme... 128x160. a winamp je napravljen za 176x220
znači nemogu imat winamp??
a pokušao sam snimit msn, upisao username i password ali nece me spojit, jer ima netko isti problem, što trebam možda nešto na mobu uključit ili što?
Novi motomidman ima opciju za menjanje rezolucije java aplikacija
pa isporobaj mozda pomognem.A sobzirom da je taj Winamp player ustvari prepravljen motorola digital player trebao bi da radi na svim motorolama.Nije mi samo jasno zasto spominjes MSN kakve on ima veze sa ovim?
Da li je bolji taj Digital Audio Player ili ovaj motorolin preglednik???
BTW ja sam si na L7 instaliro Winamp preko memorijske kartice, i on ga lijepo pokrene međutim nigdje nema pjesama?
To je na tebi da odlucis koji ti je bolje,meni i nemaju bas neke razlike(osim sto ovaj integrisan ima hide-barem kod mene).A sto se tice citanja stvarno neznam meni je citao i iz /a/ i /b/ direktorijuma.
moraš si u opcijama odrediti u kojim ti se direktorijima nalaze pjesmeIzvorno postao Siemens
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Direktoriji su već sami bili određeni u a,b,c ali se pjesme ne pokazuju.
pa stavi ga na mob preko motomidmana
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bookmarks